Niche Challenge natjecanje - pratite razvoj affiliate stranica od nule

Ima, vidi u pravilniku pod “organizacija” dole ispod stoji paypal

Evo i ovdje neka bude.

Nakon dosta premisljanja, ipak necu ucestvovat jer nema sanse da stignem sve projekte. A glupo je da svaki mjesc javljam da nema nista novo.

No, posto obozavam citat tudje uspjehe volio bi sudjelovat u podforumu, pa cu napraviti donaciju. (Upravo uplatio)

1 Like

Prijavljujem se ja umesto tebe, pokrecem jedan sajt za opustanje mozga pa bih mogao ovde da izvestavam o napretku sajta.

1 Like

Samo da javim da sam na putu pa cu veceras odobriti pristup svima koji su se prijavili ili donirali.

Ja planiram donirati pred kraj, od mene mozete racunati $100 za nagradu.

1 Like

Ja kako sam skontao nema nagrade. Dace donirani iznos u humanitarne svrhe.

Nagrada je to sto ce pobednik moci da izabere kome ce novac otici.

1 Like

Meni se cini da svi VIP clanovi imaju pristup Niche Site Challenge podforumu, nevezano jesul ucesnici ili donirali? Moguce i da grijesim.

Niche Challenge kategoriji pristup imaju svi VIP clanovi + oni koji su se prijavili za natjecanje + oni koji su donirali novac za fond koji bi isao u humanitarne svrhe po izboru pobjednika natjecanja.

Nekoliko ljudi je već prijavilo svoje projekte…

Ovdje mozete pogledati sve natjecatelje:
https://wmforum.geek.hr/g/natjecatelj

A ovdje sve donatore:
https://wmforum.geek.hr/g/donator

1 Like

U petak sam potrošio i nedovoljno je bilo za donaciju. Za baksuz u subotu banka nije radila, a trebala je. Tako da sutra ću uplatiti donaciju.
Svim učesnicima svu sreću želim.

2 Likeova

Do sada su donirali sljedeći članovi:

Na neke transakcije Paypal svakako uzme fee od par posto, pa cu to kasnije oduzeti od ukupnog iznosa kad screenam cijeli izvjestaj. Mislim da se radi o transakcijama izvan EU.

Donirati i dalje mogu svi VIP članovi, sudionici natjecanja ili pasivni promatrači odnosno donatori natjecanja koji će dobiti pristup Niche Challenge kategoriji foruma u kojoj će se natjecanje odvijati.

Donacije šaljite na Paypal [email protected] i prilikom slanja odaberite opciju “Sending to a friend” (ako vam je ponuđena) kako Paypal ne bi uzeo fee u većini slučajeva. Pod opis placanja navedite i svoj forum nickname. Minimalni iznos donacije neka bude 20 EUR ili 25 USD.

Napomena: osnovnim pravilnikom foruma je zabranjeno otkrivanje osobnih podataka drugih korisnika. Vaši podaci, koji će ovim činom donacije biti dostupni vlasniku foruma, ostaju u strogoj tajnosti.

Evo kako to trenutno izgleda u Niche Challenge kategoriji:

Pojeo mi je woocommerce.com i blackfriday ručak za idućih par dana hahah

Uskoro ide donacija i od mene :slight_smile:

kako se postaje VIP, koliko se plaća? Pretraživao sam forum i nisam našao odgovor

VIP značka se dobiva prema zaslugama i pozitivnom aktivnošću na forumu. Ako želiš pratiti Niche Challenge natjecanje, dovoljno je napraviti donaciju kojom dobivaš pristup kategoriji gdje se natjecanje trenutno odvija.

Još samo tri dana je ostalo za prijavu.

1 Like

Prijave za natjecanje zatvorene su sa zadnjim danom 2019. godine, no pristup natjecanju kao promatrač i dalje možete ostvariti donacijom prema gore navedenim uputama.

Preporuke svima koji žele naučiti nešto više o izradi nišnog sajta od samog početka, SEO optimizaciji, affiliate zaradi i ostalim metodama koje će koristiti svakom budućem web majstoru :slight_smile:

1 Like

Pošto natjecanje nismo uspjeli završiti, molim vas da mi pošaljite poruku s vašim Paypalom ako hoćete da vam vratim uplaćenu donaciju. U suprotnom ću sljedeći tjedan novac proslijediti nekom od forumaša za kojeg smatram da je u 2021. godini najviše doprinio forumu. Vjerojatno na osnovu broja lajkova.

Ovako su izgledale donacije:

2 Likeova