Nino Pavić: HRT daje rabate preko 80 %

Iz nekog je razloga Nino Pavić odlučio ustati se i stresti mahovinu sa sebe. Zanimljivo, ali irelevantno. Ono što mi je zanimljivo je ova njegova tvrdnja:

HRT je stvarno javni servis koji plaćamo direktno posebnim “porezom” - tzv. pristojbom. Na stranu uvijek isto nerazumjevanje zašto se HRT ne plaća iz državnog budžeta, frustracije i tehnike “izbjegavanja” istog, ali ja sam već dulje vrijeme dosta zagrijan za ideju da se s javnom TV napokon odluči hoće li, kako kaže eks-premijer “piškiti ili kakiti”.

Drugim riječima, da se HRT-u napokon zabrani svako komercijalno djelovanje, da se financira isključivo, samo i jedino iz pristojbe i da se isključi iz svake tržišne utakmice s komercijalnim televizijama. Tako da postane ono za ga i plaćamo - javni servis koji obrađuje teme bitne za javnost. To će samo tako otjerati hrpu ljudi iz te korumpirane mašinerije.

A ne da slušam Stankovića kako izjavljuje da se HTV mora u prime-timeu natjecati s komercijalnim televizijama, a onda odlazim na gotovo ilegalne festivale domaćeg filma i odvalim se kakve su zanimljive i gledljive uratke u stanju proizvesti čak i domaći studenti, a koji nikada neće biti prikazani domaćoj javnosti. Čak niti u pauzi tijekom Mišakovih trabunjanja o čipovima u cjepivima kojima se kontrolira um i ljudi-guštera, što HTV naziva znanstvenim programom.

http://www.jutarnji.hr/ninoslav-pavic---intervju--u-ovoj-zemlji-ne-bi-uspio-ni-springer--cak-ni-najveci-europski-izdavac-ne-bi-se-mogao-nositi-s-nasim-uvjetima-i-zakonima/1035329/

Ko su ljudi-gušteri?

Ako pažljivo pogledaš tseregov avatar, vidjet ćeš da je pod neprekidnim nadzorom čovjeka guštera. :zub:

Što se tiče HRT-a, kao što sam već pisao
http://www.webmajstori.net/forum/36739-elanak-kontrolori-hrt-popisivat-aee-sva-raeunala-radi-pretplate-2#post264131
dato im je pravo da rade što god hoće, a da nikome na odgovaraju.

VELO MISTO: Jema puno lipi stvari, ma nesmin kazat - YouTube

Ha, ha, koncidencije li i slučajne vremenske podudarnosti:

P.S. Inače fascinantan i napet članak kojeg vrijedi pročitati do samog kraja. Na žalost, autor je poznati pisac fikcije. Ali barem odgovara na jedno sasvim drugo pitanje: zašto su nestale sve videoteke? I zašto se nisu pojavile nove nakon što je Blitz zatvorio sve svoje?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja