Nogomet ⚽ općenito

Meni je bilo super kad sam ga vidio na terenu u finalu Svjetskog, ali ovo sad i s njegovom curom je malo previše. Zajebancija, sve je to ok, ali preočito je da je sve dobro planirani marketing. I to je ok, ali gubi se spontanost i njegovi prankovi automatski postaju nešto za što znam da je dobro planirano, pa nije niti isključeno da je namješteno, a to je onda razlog zašto gube na draži :slight_smile:

On to i radi da zaradi lovu, ne samo da bi mu se mi smijali. Namjesteno nije sigurno, nebi si u organizaciji dozvolili tako nesto, isto kak nije bilo namjesteno ono na finalu svjetskog u Rusiji. Zastitari se malo opuste i eto. Mada iste stvari je Jimmy Jump radio zato kaj je bio takav, samo je imao ljude koji su mu placali kazne, Vitaly placa sam sebi.

1 Like

Znam da nije namješten upad na teren, nego sam mislio na klipove. Kad toliko planira marketing, nije isključeno niti da ubaci neke glumce u klipove.
Ma nije ni bitno, ali ipak čim mi stoji u podsvijesti da je lako moguće da su klipovi u nekoj mjeri namješteni odmah su mi manje zanimljivi :slight_smile:

Što kažu, javljaju li se naši (WMF) reporteri iz Osijeka? :smile: :o:

Ja na pola puta do Osijeka :soccer::trophy::grin:

1 Like

8 posts were split to a new topic: Tko je Vitaliy i zašto ga volimo i pratimo? :slight_smile:

Jedini dojam sa jucerasnje tekme —> katastrofalno vruce. Jedino smo mi i Island igrali u 15. Uefa je tak odredila, mi smo se mogli zaliti na to, ali nismo. Sreca pa su u Osijeku odma pored stadiona gradski bazeni pa smo se malo i osvjezili. Cekamo Azer u rujnu, pa da vidimo na cemu smo.

Ako nekog zanima, trenutno igraju Brazil-Argentina na Copa America, polufinale.

Svjetski klasik :slight_smile:

EDIT: Brazil poveo 1:0, ovu akciju mora pogledat svatko tko voli nogomet (od driblinga Coutinha pa sve do gola). Brazil u ovoj akciji konačno podsjetio na kvalitetu kakvu je nekad imao

Treba pogledati malo i Wimbledon. :tennis:
Nije nogomet, ali je barem trava. :green_heart: :smile:

Trenutno igraju Karlović - Fabbiano 1:1. :o:

/isprika za mali offtopic/

Hehe, ova ti je dobra :smiley:

Tko voli neka izvoli. Meni je toliko važan tenis da upravo izlazim van i ako bude Wibledon na TV-u u kafiću neće mi biti nikakav problem niti ako sjednem leđima okrenut TV-u :slight_smile:

Ali neka pobijedi Karlović :slight_smile:

1 Like

švabo babo …

Kreću Hajduci danas u borbu. Zapravo kreće i nova sezona. Brzo prošla pauza.

1 Like

Brzo prošla i nova europska sezona za Hajduk. Inače je trajala do Gospe, a ove godine niti do početka HNL-a.

Na Malti protiv valjda polumatera pobjeda 2:0, pa na Poljudu vode 1:0 na poluvremenu, i onda zgube 3:1 i ispadnu.

Loše za hrvatski koeficijent, ali možda i jako dobro za Hajduk. Ovo nije posrtaj, ovo je jebena katastrofa, sramota i lakrdija. Valjda će iz toga izaći pozitivno to da se konačno trgnu i uozbilje. Previše je bilo kmećanja “ukralo, pokralo, kupilo, namistilo” i sličnih gluposti, a premalo ozbiljnog rada. Uvijek neke žalbe, uvijek netko drugi kriv, a igrače im i u Europi šamaraju poluamateri sa Malte.

Možda će ovo biti kap koja će preliti čašu pa će se uozbiljit u tom klubu. Torcida i menađeri vode Hajduk, ali za ništa ne odgovaraju. Vječno ratuju sa svima, izmišljaju svađe i kad nema razloga, a najmanje se bave nogometom. Nije niti u Dinamu bajno, jedan od kriminalaca se i službeno vratio u klub, ali se Dinamo barem bavi samim sobom. Kad smo izgubili kup nije bilo kukanja “ukralo”, “pokralo” i prebacivanja krivice nego se priznalo da nismo najbolje odigrali. Hajduku je uvijek netko drugi kriv. Sad stvarno nemaju koga kriviti, čak je i Ultra bila prebačena na drugo mjesto pa im niti jadan travnjak ne može biti kriv, i valjda će sada progledati.

Ja se nadam da će ovo trgnuti Hajduk i da će se već sada počet ozbiljno pripremat da iduće sezone potraju barem do zime u Europi, a da u prvenstvu već ove sezone ostanu do kraja u borbi za prvaka i vrate draž derbiju. Nije pravi gušt kad je jedini derbi sa Rijekom i kad znaš da Hajduka vjerojatno dobivaš i na Poljudu. Dinamo-Hajduk je uvijek bio glavni hrvatski derbi i zbog nogometa se nadam da će se Hajduk nakon ove sramote dići i vratiti ugled koji je nekad imao. Kao dinamovac želim da Dinamo i ove i one iduće i svake slijedeće godine bude prvak :smiley: , ali bih htio da se i Hajduk digne i da bude zanimljiva borba za prvaka do kraja, i da bude poštena naravno. Volim gledat hrvatske klubove u Europi, i evo nije ni počelo, a već je jedan manje. Valjda će se u Hajduku konačno trgnut i krenut radit kako treba.

1 Like

Sve stoji što si napisao, Mitok. :neutral_face:

Debela sramota i prava katastrofa. :neutral_face: Mislim da ti Maltežani do sada nisu nikada prošli niti prvo pretkolo, u kojem se ovo dogodilo. A skoro sam još sinoć stavio ovaj link pa ipak nisam, računam neću ja otvarati ove crne teme. :black_circle: :soccer: :o:

Veliki sam Hajdukovac od kad znam za sebe, sinoć nisam spava sve skupa 2 sata… neugodno mi je strašno. Ovo se nije smilo dogodit!

Ali, to je život, to je sport… u nedilju se igra nova utakmica.
#HŽV

1 Like

Sad se mogu fokusirati na borbu za trece mjesto, tako da sljedece godine izbjegnu ovo pretkolo pa mozda bude europa do gospe. :slight_smile:

1 Like

I ovo naše Sarajevo izgubi od tamo nekog Celtic-a ukupnim rezultatom 5-2… :joy:

Mene je stvarno iznenadilo ovo ispadanje, i to jako. U prvenstvu sam naravno uvijek za Dinamo i samo Dinamo, ali u Europi želim da svi hrvatski klubovi odu što dalje, s tim da bih lagao kad ne bih rekao da želim da i u Europi Dinamo ode dalje od Hajduka :slight_smile: Ali jebiga, nadao sam se opet Dinamovom proljeću u Europi, a Hajduku barem neke bodove u skupini Europa lige. U jesen je gušt sjedit na pivi u 9 navečer pa u utorak ili srijedu gledat Dinamo u Ligi prvaka, a onda u četvrtak već od 7 Rijeku i od 9 Hajduk u skupini Europa lige. Nažalost ta opcija je već otpala.
Dinamo još nije ni počeo pa je rano planirati Dinamovu europsku sezonu jer se svašta može desiti, ali nadam se i vjerujem barem skupini i ponekoj pobjedi u skupini, najmanje.

Ali stvarno se nadam da će se nešto ozbiljno prelomit sad u Hajduku i da će krenut na bolje. Kao navijač, mogu shvatit kako se sad osjećaju svi koji vole Hajduk.

Sarajevu je “malo” falilo. Imaju lošu odbranu, odličan napad. Sreća je takođe bila na Celticovoj strani, pogotovo na Koševu, sudija je bio katastrofa u korist Celtica.

Ipak, njima još nije gotovo, igraju sada kvalifikacije za Europa ligu.