Nogomet ⚽ općenito

Otvaram ovu temu u birtiji da bude jedno centralno mjesto za sve vezano uz nogomet :slight_smile:

Baš gledam BiH - Grčka (17. minuta, 2:0 rezultat). Do sad, Bosna gazi Grke. Grci su dobili već do sad 1 žuti, a trebali su 3. Pjanić za 2:0 zabio super gol iz slobodnjaka, a komentator je luđi od našeg Ćosića :slight_smile:

Po ovom što vidim, ne bih volio da Hrvatska u trenutnoj formi igra protiv BiH :slight_smile: Ali mi smo ipak viceprvaci svijeta i Mađarska je bila dobrodošla pljuska, ima Hrvatska još puno toga za pokazat :wink:

1 Like

Pa gdje si Mitok, ovo je pravi topic. :+1: :blush: :soccer:
Mada, bilo je mnogo primjerenije da si ga otvorio nedavno… a bilo je nemilih događaja. :frowning: Nećeš vjerovat’, kad se je dogodilo ono sa Dinamom, mislio sam baš na tebe, kažem si u bradu; nema Mitoka ovo ga je dotuklo. :neutral_face: I meni je bilo krivo.
Drago mi je da si OK. :blush: :o:

Ovi Grci mora da su ludi. Postavili jednog čovjeka u živi zid, a sa druge strane se nalazi Pjanić. Možda nisu vidili od kakvih baklji ko izvodi slobodnjak :joy:

Hehe, ma kad igra Dinamo nemam vremena piskarat po forumu :slight_smile:

Još uvijek su svježi ti nemili događaji :wink: A repka nas ne može razveselit prije lipnja pa stignemo glumit izbornike i pametovat:)

Bio je baš lijepi gol. Ali evo maloprije penal za 2:1 i malo nakon toga Pjanić dobio crveni. Prvih pola sata su doslovno gazili, a evo sada kritično

1 Like

Bosna završila 2:2. Šteta, a žao mi je i zbog Žutog, ali kad su dobili gol za 2:2 desetak minuta prije kraja oni su čuvali bod. ■■■■ takav mentalitet. Doma igraš, protiv Grčke, a ne Španjolske ili Engleske, i nakon 2:0 i gaženja prvih pola sata ti čuvaš 2:2 umjesto da probaš dobit tekmu.

bio je glup penal za grke a pjanić je dobio crveni džabe

plus što je naša reprezentacija poznata po tome što pri kraju opadne koncentracija, bez obzira na rezultat

prvih 20-30 minuta je bila strašna igra naših, šta kaže ovaj u studiju na novoj bh “ovo je najbolje otvaranje utakmice od kad gledam bih reprezentaciju”

šteta

Zenico, mrzim svaki kamen tvoj:musical_note: :slight_smile: :o:

Bez%20naslova

2 Likeova

BiH prokockala 2:0 protiv Grčke i završilo 2:2, ali bio je to lud dan :slight_smile: Norveška protiv Švedske imala 2:0 do 70. pa završilo 3:3, a Švicarska protiv Danske imala 3:0 do desetak minuta prije kraja pa završilo 3:3.

Zanimljiv nogometni dan :slight_smile:

2 Likeova

Mise postao trener Turkmenistana.

Dalic Hrvatska
Zuti BiH
Mise Turkmenistan

Zanimljivo bi bilo ima li tko vise trenera na reprezentativnom nivou od nas.

Ako netko slučajno ne zna, samo informacija da je danas Dinamo pobijedio u Splitu 1:0. Igrao je protiv 5. kluba na tablici (Hajduka), ali zbog tradicije je to ipak bio derbi :slight_smile: Neki igraju derbije, a neki ih pobjeđuju :smiley:

He he, :blush: ako netko slučajno ne zna, uvijek svježe šale. :wink:
Baš sam se danas opet sjetio tebe Mitok, :soccer: mislim si: ma dobro 'ajde, bi’će barem Mitok zadovoljan. :smile: :o:

Moraš priznati da smo vas dobro namučili, iako smo 5. na tablici :smiley:
Dinamo je trenutno nedodirljiv za sve ostale u RH, pa tako i za Hajduk. Ja san se boja i većeg poraza…

No, ako se ne rasproda ekipa na lito… iduće godine bi moglo biti barem malo zanimljivije. Imamo neke super talente (tipa Bradaric i Nejašmić) i virujem da bi moglo to dogodine na nešto sličiti :slight_smile:

Naravno :slight_smile:

Meni se čini da je Dinamo igrao taman koliko mu je bilo potrebno, ali naravno da je bilo gusto do kraja.

Mislim da ćete ipak izboriti Europu i bilo bi dobro kad bi barem ušli u skupinu Europa lige, zajedno sa Rijekom, pa da imamo Dinamo u skupini Lige prvaka i još dva kluba u skupinama Europa lige :wink:

Teško da možete lošije nego ove sezone pa ako ne bude rasprodaje vjerujem da iduće sezone prvak neće biti odlučen barem do prvih nekoliko kola proljetnog dijela prvenstva i da će se Rijeka malo ispuhati pa će Hajduk držati drugo mjesto koje mu i pripada u Hrvatskoj :wink:

A onda onda one iduće sezone kad ćemo imati 2 predstavnika u Ligi prvaka da i Dinamo i Hajduk uđu u skupinu Lige prvaka, e to bi bio gušt.

1 Like

https://www.marca.com/futbol/2019/04/05/5ca73a7ee5fdead9798b45e6.html

Drag mi je Lukica, ali ovo je puno realnije u ovom trenutku. Po tom izboru trenutno više nije Modrić najbolji na svijetu nego je Messi. Realno, Messi je odavno najbolji aktivni nogometaš, ali u prošloj sezoni gledajući samo tu sezonu mu je Modrić opravdano uzeo titulu.

Potpuno se slažem za prva dva mjesta (Messi pa onda Mbappe). Ovo dalje baš i ne bi bio moj izbor, pogotovo ne sa golmanima. Cristiano za mene nikad nije niti bio najbolji, a nisam siguran niti da je za visoko treće mjesto, ali ajde može proći zbog realizacije. Modrića i Neymara bih sigurno ubacio među 10 umjesto golmana.

Tko drži ovog usranog Baloga na mjestu komentatora? Mislio sam mu da će mu nakon polufinala Svjetskog 2014. (Brazil - Njemačka 1:7, jedna od najnevjerojatnijih tekmi u povijesti nogometa) doživotno zabranit komentiranje utakmica, ali evo ipak je uspio upropastit i ovu današnju tekmu (Man City - Tottenham 4:3 ).

Više uzbuđenja pokaže prolaznik dok prođe pored igrališta gdje djeca igraju nogomet nego ovaj majmun. Ponište gol Citya u nadoknadi koji im donosi prolaz, a ovaj glupan to prokomentira kao da je poništen korner na 0:0 u 15. minuti na utakmici 3. HNL. Kad je City zabio taj gol koji je poništen ovaj prokomentira kao da je Zelina zabila Solinu u prijateljskoj. Svejedno mi je tko prolazi dalje od ovih, ali bila je dobra tekma i Balog je i nju po običaju uspio uništit svojim prijenosom.

Meni je skoro vazda milo kad favorit ispadne. I nekako mislim da bi Ajaks lakse mogao sa Totenhemom no sa Sitijem a volio bih oni da prodju. I Liverpul Barsu naravno, mada tesko.

Gvardiola usro utakmicu izmjenom. Nije mi jasno ono Cakirovo gledanje snimka kod treceg gola Totenhema. Ima vjerovatno masu uglova on vrti dva ugla iz kojih se cini da ga nije dovatila lopta do ruke, a na jednom se vidi da ga pogadja u ruku pa u kuk. Nisam siguran da bi priznao go da je gledao taj snimak. Mada bi ga ja vazda priznao

City i PSG su dve najogavnije ekipe na svetu. I puno mi je srce kad ova plastika od ekipa ispada. Fudbal nisu samo milioni na racunu, fudbal je umetnost, fudbal je emocija! A to je Ajaks juce pokazao, to je Ajaks protiv Reala pokazao, to je Zvezda protiv Liverpula i Salzburga pokazala. Zato svi i volimo fudbal a ne zbog ovih “strucnjaka” koji nakrcaju ekipu zverima i satro znaju nesto…
Najvise bih voleo Ajaks Liverpool finale!

Hebe se tebi kad nisi morao slušat Baloga :slight_smile: Meni je bilo svejedno tko će proći jer ne volim pretjerano niti jedne niti druge, ali mi je Balog ubio doživljaj. Što se ruke/gola tiče, i meni se iz jednog drugog kuta činilo da je za poništenje gola, dok onaj više puta prikazan djeluje kao da je čist gol.

Ja to zovem umjetni klubovi. I PSG i City su i prije šeika bili institucije. City mi je čak bio i drag kao mali brat od UTDa, ali onda su mi šeici zgadili taj klub, kao i PSG.

E to je bio pravi gušt.

Može i Barca umjesto jednog od ova dva kluba, zbog Messia :slight_smile:

Moze Barsa pod uslovom da Liverpul osvoji titulu :slight_smile:
Postali su mi dragi posle gostovanja Zvezdi, najvise zbog Klopa koji je jedan redak gospodin, za razliku npr od magarca Tuhela.