Nova metoda Online naplate putem ePay Terminala

Pozdrav svima !

ePay Terminal - da li je moguće…?

Svi znamo da su ljudi u Hrvatskoj jako skeptični kada je u pitanju Internet kupovina s kreditnim karticama, pa me zanima slijedeće…

Kada kupujemo [color=“Magenta”]T-mobile[/color] bonove više nema starih koje stružemo da vidimo kood koji utipkamo da obnovimo račun, već taj kood dobijemo na papiriću nalik računu, koji izađe iz ePay Terminala. Mislim da je tako, a molim da me ispravite ako griješim.

Zanima me, a mislim da i sve ostale, npr. da ako prodajemo MemberShip ili nešto drugo da li i mi možemo imati svoj ePay Terminal (isto kao i T-mobile i dr. operateri u TISAK - kioscima) na kojem, kada kupac kupi taj naš ebon, bude isprintana lozinka, URL ili nešto treće. Ako DA - kako to točno funkcionira, kakve ugovore moramo imati, gdje se može kupiti (cijena) i koji su uvijeti.

Unaprijed hvala na odgovorima !

Javi mi se na pm. Znam covjeka koji je radio na novom sistemu za bonove.

znam i ja .
frend mi je .i to jako dobar.

pokupovao POS_ove, ulozio u ljude i infrastrukturu …nakon godinu-dvije dana je prije neki dan podjelio prva 4 otkaza.
takav epay terminal bi trebao imati netko tko preprodaje tvoju uslugu.
i ne vidim tome svrhu.
jer taj bi trebao koristiti merchant i karticarenje da bi nesto /pre/ prodao a sto je ustvari “tvoje”.
a ti bi mu trebao dati pristup i omoguciti online u realnom vremenu slanje upita prema vlastitoj bazi jer nebi valjda bio toliko naivan da mu da algoritam kojim se kreiraju passwordi .

OT : sto misite, dali je moguce probiti algoritam recimo VIP ili Tcom bonova.
mozete li zamisliti ulicnog setaca s laptopom koji vice na jelacic placu : “vviippp i t-cooom bonovi” u poola cijeneee ".:))
navali narode:))

@vir2al

nemoguce je probiti “algoritam” :slight_smile: iako se tu ne radi o algoritmu kao najvecem problemu. Razgovarao s deckom koji je vodio taj cjeli projekt uvodenja tog novog sistema naplate i pricao s njime o mogucnosti komprimitiranje istog :). Ne trebas se niti truditi da ti kazem unaprijed da ne gubis vrijeme ;).

javi se meni na pvt ja imam svoj online terminal


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja