Nova pravila o amazon affiliate zaradi

Nekog mozda obraduje ali kapiram da vecinu nece ovo je toliko strasno da planiram prelazak na drugi affiliate. Amazon.com Associates Central - Updates to the Associates Program Operating Agreement

a šta je tačno promijenjeno, ja ne kontam. evo vidim ovaj amazon gift cards znam bio je 2% sad je 0, šta je jš izmjenjeno

Izmenjeno je to da su sada fixne provizije, odnosno da koliko god prodao proizvoda, imas fixni procenat.

uh, sranje.

Zestoko :slight_smile: Ali jbg trebaju im pare… Smanjenje od pola procenta verujem da je milijardu profita, a ovoliko smanjenje mogu samo da zamislim koliko ce vise da im ostaje… Iskreno zelim im da izgube publishere :smiley:

Kako niđe niko ne piše o tome ili sam ja smotan da nađem
edit (nađoh na warior forumu)

Nije ovo toliko strasno,pocetna provizija je bila 4 posto,a za doci do 9 posto morao si prodati tisuce proizvoda. Recimo sad je na dosta proizvoda 5 posto dok je prije bila 4.

Pa za tvoje prooizvode nije strasno :smiley: Dok za neke druge bogami i nije bas dobro :slight_smile:

Ovo je dno dna ja prodajem toys do sad sam imao 6-7% sad cu imati 3% sto je uzas bas uzas, moracu potraziti neki drugi affiliate ali sa amazonom se vise ne isplati sad se izgleda samo isplati prodavati neka sranja na koja ce sad svi da nagrnu a inace ne znam koliko ce ovo pravilo da im uspe ljudi ce se pobuniti ovo je tragedija.

Katastrofa. Sve sreća pa mi Amazon nije primarni affiliate. Vec je dovoljno lose sta cookie traje samo 24h a sad jos i ovo ccc :smile: