Nova predikcija Anđela - Doorsi

A što je sa potencijalom? :slight_smile:
HINT: Svemir je potencijal svih mogućnosti, što ne znače da su sve ostvarene ovdje i sada.

Neznam po kojim ti kriterijima zaključuješ dali kopija postoji ili ne, ali ja ću ti ponoviti još jednom svoj kriterij koji kaže:

Nakon kopiranja slike, user može pristupiti svakoj od slika (originalu A i kopiji B)…te ako uredi sliku A u nekom image editoru (koja je original od B) B se neće promjeniti od onoga kakva je bila nakon kopiranja.
A ako uredi sliku B (koja je kopija od A) …tada se A neće promjeniti od onoga kakva je bila ranije.

Tvoja pretpostavka koja leži u tome da je nešto kopirano samo ako se poduplala memorija, dolazi samo iz toga što ne vidiš način da nešto kopiraš, a da ne poduplaš memoriju.
No uvjet kopijama je:
1. A je identičan kao B (nakon kopiranja)
2. A je nezavisan od B i obratno

Tvoj uvjet što očekuješ da se memorija mora poduplati da bi prihvatio da je nešto kopirano…uopće nije nužan uvjet da bi ostvario gornje uvjete za ponašanje kopija A i B.

Znači A i B postoje nezavisno i korisnik može svakoj od njih nezavisno pristupiti od one druge.
Hoćeš li ti to zvati kopijama ili ne (samo zato što ne razumjiješ kako sam to postigao na razini memorijskih sektora) …neće utjecati na ponašanje tih kopija.

Ja ti objašnjavam kako se sustav ponaša, a ti to zovi kako ti je drago.
Gumbić je svakako nazvan “Copy” i za konačnog usera neće biti nikakve razlike u procesu kopiranja…osim toga što će moći kopirati 1000+GB ispod jedne sekunde. Hoće li to korisnici prihvatiti zvati kopiranjem ili ne … ja vjerujem da hoće. :slight_smile: