Nova sekcija

Zasto se ne otvori sekcija koja bi bila samo za facebook i u vezi njega. Pošto se sve polako seli ili na ovaj ili onaj nacin povezano s njim bilo bi dobro kad bi bila posebna sekcija pa da mozemo razmjenjivati misljenja i kako to cim bolje iskoristiti :slight_smile:

Eto samo jedna ideja :eu:

Moze, ja se slazem, jedino sto imam kritiku da FB za sada ne ostavlja puno prostora za zaradu preko njega i sve sto se radi ide uglavnom njima u korist.

Ma kakav fb, crni od kad sam ga izbrisao sad sam aktivan na ove forume. Zarazis se od tog sranjena nemos se odvic posle…

a njima je došla voda do grla da moraju ulagati u marketing?

Ne svidja mi se uopste novi dizajn znaci cus chat mi desno stranica levo, sve iskace obavestenja sranja prepuno pornografije gluposti nekih linkova, sa js kliknes posle ti sam pise drugima na chat itd… Ziveo forum webmajstori!

A u kojoj grupi bi bio taj novi podforum?

Jer postoji programiranje za Facebook, dizajn za Facebook, marketing na Facebooku…

Pa napravite podforum facebook, za pocetak jednu sekciju, a ako ce to rasti i biti potrebe onda se podijeli u nekakve sekcije. Uglavnom mislim da bi bilo zanimljivo imati to na jednom mjestu kaj bi mogli pricati kako sto bolje iskoristiti grupe s fanovima, kako privuci u iste, razmjena reklama, razne skripte za dovoditi ljude, marketing, pa cak i facebook ads, dizajniranje landing pages… prodaja stranica, grupa… ujedno i profili i sve o njima :slight_smile:

otvorit podforum socijalne mreze, to nebi mozda bilo lose imat pa tamo ide sve fb, twitt itd ipak je to dosta bitan dio weba

Pa da bas to, jer ima po tome forumu nesto o tome, al sve je porazbacano, a ipak mislim da je to na neki nacin zasebna kategorija, i da zahtjeva malo drugaciji pristup. A ipak nije zanemarivo ako upijes npr na facebook-u da dolazi ogroman promet na web stranicu ako je to povezano…

Znači, vrlo konkretno: vi mislite da bi u grupi foruma “PROMOCIJA”, ispod foruma “Marketing i oglašavanje” trebao stajati forum “Društvene mreže”?

Ili mislite da novi forum treba biti u grupi “ZARADA”, gdje su i forumi za e-trgovinu, Googleov AdSense i affiliate programe?

Ak ima podforum za fb, mora biti i za twiter, zar ne? Prijedlog da se zove drugačije i da bude namjenjen svim društvenim mrežama.

Ja bi to stavio u promociju, i bas kao sto je tsereg napisao neka bude naziv društvene mreze i nutra staviti facebook, twiter,digg,stumbleupon,google+,myspace,youtube… ili neke od njih… i sve iz foruma sta bilo o njima premjestiti tu na jedno mjesto :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja