Nova stranica: Budi fit!

Budi fit je stranica nastala s ciljem kako bi se ljude približilo s zdravim načinom života, treningom, pravilnom prehranom i motiviralo ih se na rad. Prisilite se na rad, vaše tijelo će vam biti zahvalno!

Kao što ste iz opisa stranice mogli proćitati, pokrećem novu stranicu vezanu uz promoviranje zdravog načina života. Projekt je još u fazi stvaranja, ima tek 22 članka, kratkih dužina, promocija na Facebooku od samo 700 lajkova na stranici, te par drugih stranica koje će linkati na budifit[dot]info.

Zanima me vaše mišljenje o samom nazivu stranice Budi fit, o dizajnu stranice, te bih volio kada bih dobio čim više pohvala i kritika kako bih stranicu mogao promijeniti da bude što ljepša na prvi (a bome i na drugi) pogled.

Stranica se nalazi na linku: http://www.budifit.info/

Wordpress tema izgleda previše prazno, skoro kao default tema samo sa logom. A i ta niša je već previše izlizana kako na stranim tako na našim prostorima.

Večina ljudi valjda ide na zdravu kravu radi prehrane ili na komercijane stvari tipa Renata Sopek Fitness što se fitnessa tiče ili buildingbody forum itd.

Ne želim zvučat pesimistično, ali ono tema je dosta pokrivena, bit će teško.

Stranica je na bloggeru. Tema je namjerno takva, volim jednostavne teme, ali opet da nisu previše prazne. Osobno mi je dosta ok, lako se čitaju tekstovi, izgleda pristojno.

Znam da je dosta popunjena tema, upravo zato odlučio sam se na spajanje 3 teme, trening, prehrana i motivacija. Također planiram i izradu aplikacije za smartphone, a na takve aplikacije baš nisam nailazio puno. Mislim da se s dovoljnim reklamiranjem, može učiniti nešto od stranice. Volio bih čuti i ostale. :slight_smile:

Hvala na odgovoru! :slight_smile:

ja bih predložila promjenu fonta članaka, nikako mi se ne sviđa font. Neki veći i pregledniji bi bolje pasao i članci bi izgledali bogatiji.