Nova stranica, kako vam se cini

Pozdrav svima, zelim da Vam predstavim omoju novu stranicu. Temitika stranice su izreke i citati. Stranica je na wordpress platformi uz male modifikacije Responsive wordpress teme. Sajt radim iz hobija jer volim citati citate, tako da sam nasao slobodnog vremena za ovaj projekat. Sve kritike, pohvale ili sta god mozete pisati u ovoj temi ili preko kontakt forme na stranici Izreke i Citati.

URL

Nije loše, stvarno nije loše - čisto i jasno.

Jedino što bi “ja” :smile: na Početnoj staviti isto crte koje su na ostalim linkovima za odvajanje članka od članka i pozadina nešto. Nije loša ni ovako, ali možda gradijent od početka… Neznam, nešto

Ili ostavi sve kako je :wink:

da trebalo bi nesto da se malo to izdvaja barem border-bottom: tipa #dedede

možda well iz bootstrapa ili tako nešto - to je sad popularno

Hvala na sugestijama, mozda eventualno pokusam ubaciti ovaj well,ali mislim da se nece bas uklopiti.

Nesto mislim da ubacim malo svjetlo plave boje negdje da dam malo vedrine stranici ali ne pada mi nista konkretno na pamet, ako neko ima nesto da mi sugerise :slight_smile:

evo ja bas jedan odradih malo pre sa bootstrap sebi na brzinu sceko.com

Nece ucita sceko.com :frowning:

Probavao sam nesto sa pisacom masinom, i uklopio sa citatima, sta mislite kako vam se cini?

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1904224_632379446811295_1835339126_n.jpg

Ova mrlja me malo zeza ali nisam mogao ispocetka sve slikati, i za ovo sam izludio :smiley:

Nije lose, meni radi http://slike.milf-hosting.info/images/1392920081.jpg

meni je ok stranica.
kako gugl gleda na ovakve sajtove jer je ovo praktično kopiran sadrzaj? smije li na ovakve stranice adsens? jel kad objavljujes post objavljujes ga bez naslova? kako ce rangirat sajt bez naslova postova?
mozda su glupa pitanja ali me interesuju odgovori

izbjegavaj crnu boju (barem je ja izbjegavam (morbidna boja i ljudi je ne vole, mada negdje označava moć)), probaj mijenjati boje na izrekama, recimo prema značenju citata i boja. Moja preporuka, tamno plava, ljubičasta.

@anja1 Pa ne znam sta da ti kazem, sva posjeta mi je sa google nije neka ali je ima, nisam adsensee jos satavljao ali planiram kada mijos maloposjeta poraste. Stavljam naslov, citat mi je u naslovu a autor kao sadrzaj ako me razumijes :smile:

EDIT: I da ideja mi je bila da dosta posjete dovedem preko youtube, izradom video klipova sa citatima i ostavljanjem linka u opis videa.

@ndukic Ne razumijem bas kako si mislio da odradim to sa bojama, a za crnu jesam malo pretjerao na ovoj fotografiji ali dobro pokusavam sve varijacije pa sta mi zapadne najbolje.

Evo jos jedan pokusaj fotografije, kako vam se ovaj stil cini?

Ova je fotka puno bolja.
Pa recimo sa bojama, ako ti je citat u vezi romantike, ljubavi i prijateljstva. Tad koristiš rozu boju, itd. Ukratko… :slight_smile:

AHa predpostavio sam da na to mislis :smile:
Mada mislim da bi bilo previse sareno pa cu za sada ostaviti ovako kako je a poslije cu razmisliti o promjenama u tom pravcu :smiley:

Uradio sam neke izmjene na stranici, kao sto mozete primjetiti ovaj dio ispod menija, pa moze li neko dati svoje misljenje, da li je previse sareno ili se ipak dobro uklopi? :smile: