Nova stranica ZaFanove.com

Pozdrav svima, nova stranica je počela s radom pa sam vas htio upitati za mišljenje.

Za koga je ZaFanove .com?
Stranica je namijenjena svim blogerima, vlogerima kao i drugim kreatorima i autorima koji žele da na brz i jednostavan način bez gomile aplikacija pruže svojoj publici, pratiocima i fanovima mogućnost da ih nagrade za trud i rad.
Kako stranica radi?
Autori i kreatori imaju mogućnost dijeljenja objava, videa i/ili slika na svom profilu i njihovog “zaključavanja” tako da objavu mogu vidjeti samo osobe koje su pretplatnici ili osobe koje vas “počaste” i tako otključaju objavu, također je moguće objaviti sadržaj koji će biti dostupan svima i koji će biti besplatan.
Dodatna mogućnost je chat opcija preko koje je moguće slanje “zaključanih” poruka, slika i drugih datoteka i koje je moguće vidjeti tek nakon uplate osobe kojoj je poruka poslana.

debouncer na search-u

Sta nudi sto ne nudi onlyfans?

Zašto se u ovoj temi predstavljate kao neko ko odlično poznaje stranicu, da ne kažem vlasnik, a u drugoj temi kao neko ko je prvi put naletio na ovu stranicu :sweat_smile: Izvinjavam se ako sam loše protumačio ovaj komentar.

1 Like
  1. Platforma je više “otvorena” tj. jednostavnije za pretragu autora i kreatora.
  2. Promoviranje autora i kreatora na društvenim medijima i na internet pretraživačima.
  3. I najvažnije, ZaFanove .com uzima 5% provizije dok OnlyFans uzima 20%. :smiley:

Platforma se razvija i pred kraj proljeća su planirana poboljšanja, prije svega što se tiče izgleda a također i dodatnih mogućnosti.

Izvinjavam se zbog toga, nisam mislio da kao novi korisnik mogu započeti temu :slight_smile:
Update: Izbrisano

Jel maca diskreicija napravila profil :smiley: ako nije da se ne registrujem bezveze

1 Like

Još uvijek ne :slight_smile: ali predložiti ću joj da to uradi :grin:
Koga bi još htjeli tamo vidjeti?

Novi izgled i nove mogućnosti - Zaradite radeći ono šta volite :framed_picture: :art: :guitar: :movie_camera:

**


**

Prva stvar sto sam primjetio, nemas favicon.
Napravi logo.

Navbar bolje rasporedi, sredi margine, login/register u desnu stranu.
Ovu https://zafanove.com/images/banpic.png ilustraciju prevedi (a i ostale - ili pametnije, postavi originalne slike). Optimiziraj slike, prebaci u .webp format

Jedina platforma na kojoj možete zaraditi od pretplata, premium postova i privatnih razgovora sa svojim fanovima

Jedina? - Provjeri i uvodni tekst imas nekih greskica.

Ovaj ZF avatar u donjem uglu za chat je uzasan, zamjeni sa nekom chat ikonom.
Zasto Svaka Rijec Veliko Pocetno Slovo?
Na zadnjem buttonu na indexu pise VKASTITI

Koristi 301 redirect za www i non-www verzije, popravi title tag i izbjegavaj koristiti url u naslovu, ubaci meta description koji ima veze sa sadrzajem na stranici, deklarisan ti je lang=‘en’ a pišeš na hrvatskom, slike ti nemaju alt, povlacis previse js fajlova…

Obrati paznju na heading tagove, na pocetnoj iskoristio si H1 tag 3 puta (samo jednom mozes) i to ga nisi iskoristio gdje si trebao.

Napravi “zanimljiviji” 404 page, imas mnogo besplatnih primjera koje mozes ubaciti ili dodaj “back to homepage” link na ovaj trenutni. Ovako kad ti korisnik zaglavi na 404, gdje ce, sta ce?

Dalje od pocetne nisam ni gledao, brzinski sam evo pregledao i primjetio da imas dosta greskica i mnogo prostora za napredak, prije svega napravi kvalitetnu platformu. Uz dobru promociju, partnerstva s nekim ‘influencerima’ po ig i dr. mrezama mozda mozes nesto napraviti od ove price, ali ovo sad izgleda dosta neozbiljno i amaterski.

1 Like

Hvala ti na odgovoru i pomoći :+1:, sve navedemo dodano do liste. Inače još uvijek je u fazi MVP i ispitujem da li je uopšte moguće dobiti povjerenje za jednu takvu platformu koja je na “našem” jeziku.

Uz navedene tehničke stvari tu bi se opako trebalo primit marketinga. Registrirao sam se na site prije 3 mjeseca i uploado nekoliko fotografija, čisto da dam podršku, bez ikakvih očekivanja. Al ne događa se baš ništa, malo je kreatora sadržaja, nema zajednice. Možeš otvorit najljepši kafić u gradu, al ako u njemu nema nikog isim konobara, đaba ti sve.

2 Likeova

Problem je što će u kafić ući tu i tamo prolaznik, a na web stranicu treba dovući ljude. Za ovo treba baš jak marketing.

4 Likeova