Nova znacaljka na AdSensu

Pozdrav, danas sam dobio novi prijedlog od adsens-a, kako oni kazu za novi vid zarade.
Je li neko vec prije dobio?
Iskustva?

2 Likeova

Ja sam te nove oglase dobio i ti oglasi postoje već nekih mesec-dva dana. Oglasi su nešto na fazon neka unapređenija verzija (starije kolege s foruma se sećaju možda) infolinks publisher/advester mreže.

Kada se pojavi neka ključna reč (advestera) u vašem tekstu pored nje se napravi lupa kada korisnik klikne na nju sa strane vaše sajta (desktop verzije) iskoči slide tab /pretraga Kada korisnik klikne na reklamu tek tada se može očekivati neka zarada (51% je vaše) ako samo dobro shvatio. :thinking:

Inače unutar te pretrage pojavljuju se svi tekstovi s vašeg sajta koji imaju tu neku “ključnu reč”.

Ja ih nisam uključivao jer zaista izgledaju glupavo i neprirodno se nameću posetiocu. Uz sve to mora taj tamo neko striktno da klikne na reklamu. Što da bi se to desilo ne znam… izgledi su gotovo nikakvi. Ja ih lično na sajtu ne držim niti sam ih testirao. Ali predpostavljam da bi zarada bila daleko lošija od svih formata oglasa koji se nude.

2 Likeova

Ostavit cu cisto da testam narednih 7 dana, kako oni to napisu i predstave rekao bi covjek da ce svaki korisnik ostavit neki cent :sweat_smile:

1 Like

To su oni oglasi" na temelju namjere"? Ja sam postavila da ne stavlja linkove nego samo baner, i ne izgleda uopšte loše. Uvijek se pojave kad je ime nekog grada u tekstu, kao na primjer ovaj na slici.

1 Like

@Dali da tačno tako!

Ja sam slučajno izostavio da imaju ajmo reći dve vrste tih oglasa .Oglasi koji se pojavljuju (lupa) unutar napisnog članka za neki keyword. I fiksni koji se prikazuju pri dnu stranice sajta u fazonu “trakice”

1 Like