Novi Afiliate www.moj-toner.com

Pozdrav svima,
Radim na pokretanju afiliate programa za stranicu


, preko Prosperia
Planiram ponuditi oko 5% provijzije na vrijednost narudžbe tonera za kupce koji dođu preko linka.
U ponudi su skoro svi modeli tinti i tonera, zamjenski i orginal.

Uglavnom prije nego to pokrenem zanima me vaše mišljenje, kao vlasnika web stranica, da vam to djeluje zanimljivo i da li bi stavili afiliate bannere na svoje stranice?

hvala

Ne znam za druge ali ja ne bi stavio.

volio bi ćuti i zašto ne bi stavili? možda se nešto da prilagoditi, poboljšati…

Ja bi ti stavila na sve moje stranice ako bi bilo 10% zarada i isplata na svakih 10 dolara ,eura ili
1000 dinara , na neke od payment sistema dakle nikako zavlacenje dok ne skupis kao neku vecu cifru,

Zato što od toga ne bi imao koristi.
Radi se o HR gdje je online kupovina u pelenama, cijena tonera je dosta niska pa provizija od 5% je crkavica i treće ali ništa manje bitno je da su toneri sve dostupniji i ima ih na sve više mjesta.

Privatni korisnici kupuju tonere/tinte usput. Poslovni već imaju uhodane kanale i treba biti povoljnija cijena + dostava + :slight_smile: da bi nekoga izbacio iz igre.

Eto, moje razmišljanje.

Prodavao sam laserske tonere i tinte za jednu firmu (ne želim reklamirati jer više ne radim kod njih) i iz iskustva znam da su kinezi preplavili naše tj. europsko tržiste. Svaki mjesec dolazi neka nova firma sa nekim svojim imenom na kutiji. Uglavnom da skratim, marža je kikiriki. Nekad se od toga lijepo živilo, a da ne govorim o refil firmama, a danas su oni prvi na odstrelu. Pitanje je dana kad će se u Dioni i Konzumu pojaviti ista roba, sve zahvaljujući kinezima jer im se previše dalo zapravo.

Ne, toner košta 70 kn, 5% od toga je 3 kn. Taj toner će naručiti jedan od 10 000 ljudi. Za to mogu na adsensu zaraditi 50kn.

hvala na odgovorima
Znam kako stoji tržište, i mi uvozimo iz kine dio robe, dio kupujemo lokalno od drugih uvoznika.
Od privatnih korisnika imamo 2-3 narudžbe tjedno, većinom tinte u vrijednosti cca 150kn. Od pravnih osoba nešto više narudžbi i skuplje robe, tj tonera.
Obzirom da imamo oko 50 unique posjeta dnevno ispada da cca 3% korisnika napravi narudžbu, što mislim da i nije loše. Na Adsense rijetko imam preko 0,5% klikova na oglase.

Uglavnom obzirom na odgovore ako krenemo s time ići ćemo na 10% provizije, nadam se da će to biti stimulativnije.

Osim Afiliate programa nudim svima i za off line prodaju 10% provizije na prodane tonere. Tako da ako radite u nekoj firmi i možete sugerirati nešto oko izbora tonera evo prilike za zaradu. Cijene su na webu, za veće firme idu i dodatni rabati

pozdrav


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja