Pozdrav svima,
projektić http://oglasnikprijevoza.com/ (OP) koji je proslavio svoju prvu godinu otkad je online, je sad u fazi redizajna. Kapnuli bi neku lovu da nam netko napravi pošten dizajn.
Kolega s foruma koji se istakao među svim potencijalnim kandidatima za dizajn, predlaže da se napravi novi logo. E sad, ja tu nisam pametan…pa bi molio za forum da kaže koju pametnu.
Kao prvo, ovaj logo je nastao s mojih 5 minuta “truda”, tako da sam svjestan da nije nešto. No, nije mi ni katastrofa. (dapače, mnogima se baš svidio)
Da nismo do sad bili online, ja bi imao potpuno povjerenje u dizajnera da smisli nešto…no OP povezuje 10-ak facebook grupa namjenjenih za carpooling, i tamo ima nešto preko 50,000 korisnika. Svi su se oni već nagledali ovog log-a i na neki način navikli. Nama je bitan cilj brandiranje OP-a upravo kroz te grupe s kojima surađujemo. I sad, ima li smisla u takvoj situaciji mijenjati logo, ili to nije nešto bitno??
Dizajneri, dali se može od ovakvog loga napraviti nešto malo efektnije što bi ostalo u prepoznatljivom stilu, bez da se napravi sasvim novi logo??