Novi izgled Netraja.net

Malo se radilo na novom izgledo stranice
http://www.netraja.net
opet je ono html ako ima neko nekakav fin savjet sta bi se moglo dodat da bude raji jos zanimljivije i tako to :slight_smile: hvala

Dobar je e sad jesil zainteresovan za razmjenu linkova sa pr3+ ?

meni je isti kao i prije…ajd dobro promjenjene su boje al ništa drugo…

moze razmjena linkova sto nebi mogla a dobro ne znam sta drugo da ubacim bio sam ubacio code za pracenje kladionice al beze zauzme ovako je stranica samo za chatanje. ako nesto naletim zanimljivo pa cu postepeno mjenjat :slight_smile:

Moram iznjet svoje misljenje za ovaj sajt, sajt ti je iskreno za njegovu popularnost “preloš!”. Zašto ne probaš sa sociel engine skriptom, osim sociala imaš jeftinih clones tema do 50$ da bez rijeci ostanes. Ovo sta ti imas trenutno chat/radio ti nikako ne ide uz ovu domenu. Ili ako neces social digni forumcic na tematiku zabave. Ne kontam samo kako si uspio nabit pg4 :stuck_out_tongue:

PS: Nemoj me krivo svatit ja ti samo dajem savjet :wink: zz

EDIT: Zaboravio sam napomenit ako zelis dacu ti ja flash chat imas u svim bojama, dizajn chata je stvarno super. Chat je preko irc-a, donedavno ga je koristio steel na pricaona.com dok je imo irc server. Ako zelis javi mi se na pm da ti dam demo.

Drug hvala ti za misljenje ovo sto je napravljeno trenutno je sve free i domena je bila donedavno free zvala se
http://www.netraja.tk
sad sam uzeo ovu. Htio sam nesto jednostavno napraviti da se nalaze samo chatovi i ovo sam radio u html znam da ima puno boljih scripti da se moze naci pa cak i template koji super izgledaju. Na ovu stranicu sam postavio samo ono osnovno najvise fb stvari i ono ostalo sam beze dodao da se popuni onaj sat i to ako naletim na nesto zanimljivo postavit cu to. Ove radio stanice sam dodao da raja ima sta izabrati slusat dok chata sto se tice toga irc flash chata sto ti spominjes on se vec nalazi na stranici i ispod ovog provg chata je :slight_smile: na pocetku je bio samo on al puno me zezalo sto raja nije htjela da prica na njemu i sada imam isti problem s njim dok na ovom provm raja melje :smiley: da mi je naci kakav flash web chat da je dobar i da se mogu na njemu zabranjivat rijeci :smiley: hvala ti puno

Ma np, a sto se tice tog flash chata sto trazis imam bas takav na kojem mozes ti zabranjivat rijeci kao i reklame koje ti oces npr. http:// ili www stavis u zabranu i tako to “■■■■ se”(primjer.) sad idem spavat sutra ti objasnim detaljno pa ako si za da odradimo to. Ima par lijepih boja i veoma dosta opcija koje ce ti se sigurno svidjeti, kao i korisnicima :smiley: