Hvala za prijedlog, svidja mi se ideja. I’ll see what I can do. :]
Korisnicima bi se sigurno dopalo…provjereno već.
Samo što svi žele biti prvi da zgrabe novu ponudu, znači ideja djelomično gubi svoj smisao ako bi svi imali tu opciju.
Ali uvjeren sam da bi ljudi bili spremni platiti tu opciju.
Bit će mi drago ako ugradite to i ako je ova moja kap bila učešće u tome Sretno.
Eto implementirano. Nadam se da ti se svidja novi feature na njuskalo.hr i da ce ti pomoci u njuskanju :)
Cool cool … neka bude primjer drugima kako je lako mijenjat svijet. Čovjek treba samo znat reći što želi, a želja ako je ispravna već će se netko pobrinuti za nju i preuzeti svu težinu posla na sebe.
Baš mi je drago da sam ostavio “touch” na almight Njuškalo.
Pročačkao sam malo po opciji i nisam uspio biti siguran jel se moj filter iz pretrage uhvatio na spremljenu pretragu. Vjerujem da jest, ali mislim da to niste uspješno prezentirali useru. I kad se ode na “moje pretrage”, tamo se može uređivati samo fraza pretrage, a ne i filter.
Ako je filter izostavljen…to je isto malo šturo rješeno, jer je filter dosta bitan.
Inače sve super, kritika je naravno tu samo da dočaram svoje user iskustvo u namjeri da možda pomognem.
…al vjerujem da vam i nije još opcija do kraja gotova, jer vidim da su ovi izbornici trenutno mrtvi, tj. da postoji jedino opcija “jednom dnevno” za 0 kuna.
P.S. Gledao sam samo s mobitela, tako da je to mozda bugić ako tamo treba biti više opcija
Btw. jedna ideja još.
Vidim da želite naplatit opciju…što sam vam i ja htio savjetovat. …jer drugačije vam ista nema smisla
Nego, što se tiče naplatnog modela…nije vam ovo neka fora da bude besplatno jednom na dan, a veća učestalost da se plaća.
…pa većina će biti zadovoljna jednom na dan i ode tu velik dio kolača.
Možda da je u prvom planu imate skroz free…a pratite koji user se oslanja na istu. I onda kad neki user zađe u domenu da istu treba…da se vidi da se oslanja na tu opciju, onda mu iskačete sa naplatom. I to na taj način da ponudite paket od tipa 10 spremljenih pretraga za xx kuna. Koliko pretraga za koliko kuna…to ćete najbolje iz unutra znati.
Pazi, meni kao korisniku nije uopće puno 2kn po spremljenoj pretrazi ostavit…ako znam da će mi to uštedit živaca svakodnevnog praćenja nekog artikla. Moguće da bi i više platio, samo da je plaćanje naravno jednostavno i da sam siguran da je tamo filter koji želim itd…a u prvoj fazi dok se korisnici ne nauče, nitko nije siguran
Znači svakako prvo dresura korisnika prije nego mu se iskoči sa naplatnim modelom. A to gornji model ima u sebi, jer ako prvo pustiš korisnika da se navikne na korisnost opcije, u tom periodu je odrađna i dresura.
Isto tako da je korisnik fleksibilan unutar jedne (kupljene) spremljene pretrage, koregirati filter. (Ali naravno da je primoran biti unutar iste kategorije…jer bi u suprotnom reciklirao istu pretragu na razne strane)
I još jedan savjet.
Ta opcija je sada mnogima nepoznata i teško će je zato uočit. Onda je logično i prodaja opcije mala.
Možda da pratite ponašanja korisnika…i kada uočite da neki korisnik dolazi “svaki dan” (nebitna točna frekventnost)…na Njuškalo i vrti iste/slične kriterije pretrage, vama je to jasan triger da je tom korisniku ta opcija jako potrebna. Tada bi mu mogli iskočiti sa jasnim dialogom koji mu se obraća i predstavlja mu tu opciju. … a to vam je osoba koja je poprilično siguran budući kupac opcije.
Još jednom, drago mi je i da na ovaj način sudjelujem…što god da vam se od gornjeg dopadne