Imas appeal i to je to i na njima je dal ce da ti vrate ili ne a kazne okruglo godinu dana tocno stoje
To ti je sve automatski kod njih, samo moraš pronaći način da prevariš botove. Ima i caka da dobijaš kazne, a da se ni jedna ne bilježi na stranici.
Kao si vratio bil mogao podijeliti u porukama ako neces javno. Imam dosta stranica pogodjenih time
Ja znam kako fact-check organizacije i njihove kazne da se izbjegnu. Nisam znao da moza i fb da se prevari.Vjerovatno treba napisati pravilno report. Ja sam imao jednu sa suspendovanim preporukama pisao nekolikoliko puta report, nije uspjelo. Vjerovatno nisam pogodio sta treba napisati.
Fact check nije problem i kad te oznace ispravis posaljes zahtjev i oni obrisu ali kad fb direktno kazni i ako na pregledu opet potvrdi kaznu mozes ga glabat 365 dana nema spasa
Bolje da sprijecim nego da lijecim
pozdrav zanima me me mozes kontaktirat?
interesira me, mozemo se cut?
evo npr jedna stranica je uzela moju sliku i kompletan opis, 12 sati nakon mene objavili, i šta sada? da čekam, prijavim ili ?..po običaju dobrom starom, neko lupio pa sada priča…
Znaju oni napraviti neki propust i ti iskoristiš, ali sve je to za kratko vrijeme jer oni stalno mjenjaju sve-premještaju.
Kad dobiješ neku kaznu, najbolje je odmah ne slati žalbu jer znaju pogriješiti. Ako ne pošalješ žalbu kazna zna sama nestati za 2-3-7 dana…
A odakle ti info da može ako cepaš barem 50% originalnog sadržaja.
iz iskustva a i neki prijatelji isto su dobili kazne te