Nudim besplatne usluge u online biznisu i marketingu (početnik, ali brz učenik)

Zdravo svima!

Zovem se Mirza i trenutno radim u oblasti programiranja robota u auto industriji. Iako sam profesionalno u tehničkom svetu, jako me zanima online biznis i digitalni marketing, i želim da naučim što više o ovoj industriji. Imam iskustvo sa tehničkim problemima i rešavanjem izazova, kao i jak analitički način razmišljanja, a verujem da se te veštine mogu primeniti i u marketingu.

Međutim, svestan sam da je potrebno iskustvo i znanje da bih se uspešno bavio ovim, pa sam odlučio da ponudim svoje usluge BESPLATNO u zamenu za priliku da učim i steknem praktično iskustvo.

Ukoliko vam treba pomoć sa:

Osnovnim poslovnim analizama,
Osmišljavanjem strategija za digitalni marketing,
Kreiranjem sadržaja,
Upravljanjem društvenim mrežama,
Optimizacijom za pretraživače (SEO),
Ili bilo kojim drugim zadatkom u vezi sa online biznisom...

Rado bih se uključio i pružio podršku. Nemam formalno iskustvo u marketingu, ali jako brzo učim i posvećen sam svemu što radim.

Ako imate priliku ili projekte na kojima biste želeli da sarađujemo, slobodno mi se obratite! Spreman sam da se posvetim, a vaš feedback će mi pomoći da izgradim veštine i bolje razumem industriju.

Hvala unapred i radujem se svakoj prilici!

Srdačno,
Mirza

4 Likeova

Mirza, hvala ti na ovom postu jer vraća vjeru u ljudski rod!

Želim ti svako dobro na tvom profesionalnom putu i da se ostvariš na svim poljima. Po tvom stavu, rekao bih da ce to biti ubrzo.

Sretno!

1 Like

Hvala Vam puno !!
Nadam se da ću uskoro pronaći angažman za neki projekat.
L.p

Mirza, pokušaj na facebook grupama za marketing, web i grafički dizajn. Učlani se i ponudi ljudima da im riješiš neki problem, ali nemoj se predstavljati kao početnik i laik, nego samo ponudi besplatnu pomoć sa pričom da želim unaprijediti portfolio. Sretno ti bilo.

2 Likeova

Hvala puno na Vašem prijedlogu.
U petak imam sastanak sa jednim gospodinom u vezi potencijalne saradnje.
Nadamo se najboljem ishodu !!