Nudim guest post na domacim sajtovima

Pozdrav svima,
imam u ponudi trenutno dva domaca sajta za guest postove. Oba sajta su AI sajtovi koji polako hvataju zalet, domeni imaju solidnu metriku, uglavnom imaju linkove sa domacih portala, kao sto su Blic, Kurir telegraf itd. Pogledajte ispod metriku za oba domena. U planu je jos nekoliko domena u narednom periodu, tako da cu to naknadno da ubacim.
Sajtovi su u planu da budu tu duze, da rangiraju i zaradjuju od reklama, guest posting je u planu da bude side izvor prihoda tako da ce broj izlaznih linkova da bude limitiran na 3-4 mesecno.
S’obzirom da su sajtovi novi i da tek uzlecu, cene ce da budu “eco” trenutno, stim da kako sajtovi budu rasli, rasce i cene.
Napomena, linkovi nece da idu ka adult, gambling sajtovima, kao ni prema sajtovima sa bilo kakvom vrstom nedozvoljenog sadrzaja.

Sajt 1.
Domen je .rs sa odlicnim linkovima sa vecine vodecih portala u Srbiji, sve stranice sa linkovima su uredno redirektovane na nove stranice, tako da su svi linkovi iskorisceni maksimalno. Postoji mogucnost i linkovanja sa tih stranica uz odgovarajucu naknadu.
Cena trenutno linka je 30$ i do kraja februara su otvorena dva slota. Cena za edit sa “juicy” stranica je 50$.


Sajt 2.
Travel sajt, .com domen, malo slabija metrika od prvog sajta ali i dalje za domace sajtove skroz ok. Takodje dva slota su slobodna za ovaj sajt do kraja meseca, cena po linku je sada 20$, redirekcija “juicy” stranica je u toku, tako da ce i ovde da bude u narednom periodu mogucnosti da se dobije link sa tih stranica.


Imam jos jedan domen koji ce da bude live za koji dan takodje sa odlicnom metrikom, ali o njemu cemo kad se podigne i postavi sve.
Svakako u narednom periodu ce da ih bude jos, pa cu da ih dodajem kako koji postane live.

2 Likeova
  1. da li bi objasnio kako si dobio linkove sa blic.rs itd? komentari?
  2. ako ne zelis da objasnis (sto je razumljivo), da li bi to uradio za druge sajtove (naravno uz nadoknadu)?

Kupljene su exp domene.

1 Like

Po jedna saradnja za oba sajta je napravljena. Za ovaj mesec ce cene i dalje iste da budu. Sajtovi polako idu prema napred, tako da je idealna prilika da se uskoci dok su jos na pocetku i dok je cena niza :slight_smile:
Sajt 1.


Sajt 2.

Sajt br 3. je u pripremi taj domen izgleda ovako:

Posto nemam opciju edita mora post za postom, svako ko je narucio linkove sa jednog od ova dva, na ovom trecem ce cena da bude upola :innocent:

Jos jedna uspesna saradnja je napravljena, cene su iste i dalje jer nije previse radjeno na sajtovima, tako da mozete da iskoristite :slight_smile: Cim resim podesavanje WP automatic plugin-a krenuce dodavanje tekstova u vecem obimu i a verujem i traffic da ce da skoci, tako da ce i cene da budu vece.