Kako sami naslov kaze, nudim izradu botova (automatiziranih skripti) te izradu scrapera online taskove.
Botovi mogu biti tipa browser automation, request (API call) ili android emulator automation.
Moguce pravljenje scrapera da sprema podatke u txt, csv ili excel datoteku sa formatom koji Vam je potreban te je moguce napraviti da skida slike, videe ili odredene datoteke.
Za recaptchu mogu integrirati svoj solver (samo recaptcha, hcaptcha jos u izradi) ili integrirati neki od servisa poput anti-captcha ili 2captcha.
Cijena ovisi o velicini projekta, normalno da neki kompleksniji ce biti skuplji a neki jednostavni jeftiniji.
Ako imate kakva pitanja ili Vas zanima vise info, posaljite mi PM pa cemo pricati.
Jedan od vecih projekta koji sam imao bio je za automatizaciju chat-avenue.com web stranice.
Zadnjih mjeseci sam konačno “poboljšao” i ja jednog svog bota, doduše ne tako “naprednog”, ali super radi sve što mi treba.
Malo sam pisao u PHP-u, upućivao “bota” gdje da ide i šta da traži, šta da radi kada su mu “zatvorena vrata”, šta da radi sa “podacima”, kako često da “šeta okolo” (cronjob) i sl.
Uglavnom, isti sistem manje/više koristim već 15-ak godina i spasi me dosta posla koji bih morao ručno obavljati.
Jel znaju ti botovi hodati po facebook platformi ?
Unesemo moje podatke sistema u te botove i da nam hoda po fb ko crv
Ne mogu ga izbaciti , jer nisu mogli “korijen rada” koji se nalazi u mojim podatcima.
Znaci sve ocitaje kao normlano ponasanje.