Nudim pisanje AI članaka

Imam mogućnost ponudu pisanje AI članaka pomoću ChatGPT pa ovim putem želim vidjeti je li netko zainteresiran za uslugu.

Smisao ponude je da ako netko želi imati AI website napravljen, a nema mogućnosti brzo generirati članke ovime mu nudim tu mogućnost da u par dana ima stranicu s par stotina članaka(Napomena - smisao je brzina dobivanja AI članaka što ručno nije moguće u kratkom vremenu).

Usluga se sastoji od pisanja članka, engleski jezik za sada, ali možda i drugi jezik bude moguć. Ja sam probao s Hrvatskim jezikom i nisam naišao na problem.

Količina članaka je dnevno oko 100-tinjak, ali taj broj može varirati od količine koju se dogovorimo. Ja sam znao koristiti i par stotina članaka dnevno i objavljivati ih.

Kvaliteta članka:

  • ukoliko je netko zainteresiran mogao bih napraviti par članaka kao test po ključnoj riječi koju potencijalni kupac odabere. Ukoliko je kvaliteta zadovoljavajuća možemo nastaviti dalje suradnju. (Ovdje se radi o AI ChatGPT te time kvaliteta nije kao kada ju piše čovjek - molim uzeti u obzir)
  • članci su pisani da budu s par rečenica po odjeljku kako bi se dobila što bolja čitljivost. Heading H2+H3+H4 se koriste gdje se mogu koristiti, ali su definirani od strane ChatGPT

  • ako bude zainteresiranih mogu napraviti jednu webstranicu na koju mogu objaviti primjere članaka ili članaka od riječi koje vi pošaljete

  • Slike - robot sam ubacuje slike: naslovna slika, te dodaje još 1-2 slike u sam članak. Pošto slike ubacuje robot događa se da slike ne odgovaraju tematici članka jer slike vuče iz Pexelsa. Ako je tematika široka onda većinom nađe odgovarajuću sliku.

  • Zaključak - robot sam piše zaključak na kraju

Proces:

  • Vi date naslov članka i kategoriju u koju želite da bude objavljen

  • Ako dobijem pristup wordpressu(username, domain i password) mogu ih objaviti automatski (prije prihvaćanje ponude radimo test jednog članka da se potvrdi da sve radi kako spada). Ako nemam pristup stranici onda šaljem članak na drugi način (dogovorimo se oko detalja). Najbolje je kada samostalno objavim jer je to najbrži način tj. robot sam odradi objavu članka (članak se može uplodati kao draft verzija pa ju kasnije objavite ili se može automatski objaviti odmah)

  • postoje uvjeti da robot može pristupiti stranici i objaviti ih. Detalje šaljem kada se dogovorimo da ste zainteresirani. Neki hosting dopušta pristup, a neki ne. Za sada znam da Cloudways dopušta, a Siteground ne.

Cijena

  • tek krećem u ovaj dio s pisanjem članaka s klijentima tako da za početak može 3€/članak (neovisno o dužini članka, ali su većinom oko 2000 riječi).

Napomena: radi se o AI članku, a ne pisan od strane čovjeka stoga je cijena takva kakva jest

Ako sam možda nešto zaboravio slobodno pitajte ovdje ili u PM.

Ovdje možete pogledati web stranicu koja je napravljena samo pomoću ovog robota. Svi članci su napravljeni pomoću robota.

Ako želite da neki od vaših članaka budu ovdje objavljeni kako biste dobili dojam što bi dobili javite se preko privatne poruke.

Stavio sam par clanaka na srpskom jeziku pa mozete vidjeti kako izgledaju:
https://i-m-feeling-curious.com/category/rs/auto/

DODATNA USLUGA

Vjerujem da ste došli u situaciju da imate masu riječi i da svaka riječ sama po sebi ne može biti naslov članka.
Ali, da bi došli do naslova članka na temelju ključnih riječi treba dosta vremena sve to ručno odraditi. A ponekada se neka ključna riječ ne može obraditi.

Možda trebate i dodati kategoriju za pojedinu ključnu riječ? I to dosta oduzima vremena kada bi ručno radili za svaku ključnu riječ. Pogotovo ako se radi o 100-tine ključnih riječi ili 1000 riječi.

Stupac “Can be written” predstavlja je li moguće napisati neki naslov za tu ključnu riječ ili nije moguće.

Keyword Can be writen Category Topic
mercedes YES Car Learn More about Mercedes Cars
BMW YES Car Discover the Range of BMW Cars
Volvo YES Car Get to know Volvo Cars

Recimo nešto ovako bi htjeli dobiti za veliku količinu ključnih riječi.

Ako ste u takvoj situaciji mogu vam te ključne riječi svrstati u kategorije i napisati potencijalni naslov.

Kategorije će biti koliko toliko slične jer robot sam neće definirati samo 2-3 kategorije nego će ih kreirati po nekoj logici. Tako da se možda nađu kategorije, car, car seat, car paint, što na kraju se može u kratkom vremenu ručno izmijenit da sve bude jedna kategorija, recimo auto.

Evo još jednog primjera kako bi to izgledalo. Prvi stupac je ponuđena ključna riječ, a ostala tri stupca su rezultat.

Keyword Can be writen Category Topic
Poke a muscle YES Exercise 5 Reasons to Poke Your Muscles for Maximum Fitness
Sneak a toke NO N/A N/A
Stretching a fence YES DIY Projects How to Stretch a Fence for Maximum Protection
Cover a doorway YES Home Improvement 7 Ways to Cover Up Your Doorway for Extra Privacy
A fuel matter YES Automotive Maintenance Essential Fuel Matters: How to Keep Your Car Running Smoothly
A little suspicious YES Crime Prevention 5 Tips on How to Handle When You Feel a Little Suspicious
A size classmate NO N/A N/A

Cijena po ključnoj riječi je 10 centi(euro).