NUDIM: Pisanje članaka(HRV i ENG) i prijevode(HRV-ENG i ENG-HRV)

Pozdrav svim forumašima!

Zovem se Daniel i bavim se freelance prevođenjem i pisanjem članaka zadnje 3 godine. Radim uglavnom za strane klijente. S obzirom da sam slučajno naišao na ovaj forum i vidim da se i tu nude slične usluge, onda sam i ja odlučio ponuditi svoje. :smile:

Nudim pisanje svih vrsta članaka, svaka tema članka će biti detaljno istražena i svaki članak će biti potpuno unikatan. Također, svaki članak će prije slanja biti detaljno pregledan i ispravljen od eventualnih pogrešaka.

Isto tako, nudim usluge prijevoda sa hrvatskog na engleski i sa engleskog na hrvatski. Mogući su prijevodi svih vrsta dokumenata jer sam dosad imao prilike prevoditi stvarno različite tematike i sve sam uspješno odradio.

Garantiram da će sve biti gotovo unutar roka kojeg dogovorimo i uvijek su moguće naknadne izmjene dok god niste u potpunosti zadovoljni rezultatom.

Za sve detalje, kontaktirajte me privatnom porukom.
Hvala!

Daniel

Može cijena po eng članku od 500 riječi na pm

Možete li vi meni poslati PM pa vam odgovorim jer ne vidim opciju kako da pošaljem PM? Ili još nemam dovoljno postova da bih mogao poslati PM…

Jedna dugoročna suradnja uspostavljena…

Ukoliko ima još zainteresiranih za moje usluge, javite se privatnom porukom…

1 Like

Moram reč da su @danielv članci stvarno top. Za procenu jezika naravno nisam ja pravi za ocenu, ali članci su po sadržaju stvarno više nego dobri …

Bump…

Molim cijene na PM

Može li cena za engleski članak od 500 reči na pm.

Bump…

Refresh… :smile:

pogledaj ako si slobodan
@danielv

Poslao sam vam PM.