Pozdrav, nudim posao prodaje proizvoda…
Proizvodi su tipa auto presvlake, patosnice, led rasvjeta i sijalice, neke igrice i konzole, usisivaci itd.
Roba je 15% sa amazona a ostala se nekako prebacuje u Bosnu iz Madjarske, Ceske, Njemacke.
Koji je vas zadatak?
Vi nemate nista sa proizvodima(osim ako zelite da kupite), vase je da nadjete kupca i dobijate proviziju u cjeni, provizija je razlicita za artikle sve zavisi od marze koliko imam zarade. Imam vec 10tak osoba koje rade ovako sa mnom… na 100 prodanih artikala moze ici zarada 50/50.
NAPOMENA
Sajt nemam, sva prodaja je iskljucivo par godina u fb grupama.
Tek radim sajt jer sam “skupio” dosta love os ovoga.
Na stanju ima preko 500 artikala i stalno se vrsi nabavka utorak, cetvrtak i Nedelja.
Sve sto treba je da prodate proizvod po nekoj cjeni i za to budete placeni(kao amazon affiliate) samo za trziste BiH.
Zasto samo BiH?
Jer ebena posta nece da dostavlja artikle u srbiju.
cjene su prilagodjene za trziste BiH, prateci rad stranica koje placaju promocije na fb(godinu dana pratim njihov rad) sve je u 1-2KM,zna se desiti da 1 stranica os njih 100 stavi cjenu i 8KM jeftinije od moje ali ta stranica(posto znam ko je drzi i prodaje) ima zaradu svega 0.5KM ali on to radi da “zaebe” konkurenciju jer ce on imati 100 narudzbi 100x0.5Km i racuna da ce bolje proci nego ja sto platim 3-4 reklame po cjeni koju zaradim recimo 5km.
Upravo sam dobio info da bi se moglo i Van BiH posle 4 godine slati posta… ali samo jednom covjeku jer se ne isplati slati 1 artikal od 20km kad je posta 40km.
Postovanje Elvise,
Da li bi bili ljubazni da podjelite Vas email?
Bavim se affiliate marketingom iskljucivo za BiH i htjeo bi da pokusam ostvariti saradnju sa Vama.