Nudim pravljenje web sajtova BESPLATNO

Naime, napravicu par sajtova BESPLATNO jer mi treba portfolio, a ujedno i da se malo ispraksam u ovom poslu prije nego sto krenem sa trazenjem poslova na Elance, UpWork i sl.
Vrsta sajta i komplikovanost nije bitna (prednosti ce imati oni koji zele WP sajt).
Kontakt na PM ili mail [email protected]

Mislim da si na krivom forumu. Ovdje ti svi znaju napraviti wordpress site. Cak stovise ja sam napravio robot koji napravi bolji site automatski. Ja samo stisnem pravi, i kolicinu i on radi…

Eto tolika je vrijednost pravljenja wordpress siteva. Naravno moj robot ima svrhu jer oni koji prave PBN siteove trebaju ovakvu stvar. Nije jedini na trzistu ima i drugih.

Osim toga imam i add on koji mjenja IP addresau ili nameservere u godaddy racunu za domene. Tak da sve sto treba je napraviti ispuniti i stisnuti PLAY.

Eto…

Znam da vecina zna napraviti sajt, ali opet kontam mozda nekom treba zbog npr. nedostatka vremena. Vidjecemo… :wink:

Da, ali ja kazem, jer ovaj forum se zove webmajstori, pa reko akkav je to webmajstor koji si nezna napraviti site, ne?

Jeste, ali evo ima vec par sklopljenih poslova. :blush:

Jaooo nisi to smeo ovde da napises, digao si pakao na sebe :smile: Ovde su ljudi alergicni na to iz nepoznatog razloga :smile:

1 Like

Hoce covjek portfolio, a jos nudi bespaltno i opet ga napadnu.

3 Likeova

Sarkazam… 20znakova

Bolje i besplatno za portfolio, nego “profesionalno” i za 100 kuna.
Da sam čovjek bez principa sad bih i ja upitao za jedan site, a ovako moram sam odraditi.

Odradim jedan sajt sa Custom CMS-om za neku slovensku firmu, i sve je bilo super, njima je sajt bio odličan… Odjednom kada mi je trebalo još samo par podataka da to sve dokraja završim - oni se prestanu javljati. Prošlo je od tada dva mjeseca i odustao sam od njih.
Pošto je sajt potpuno gotov, ukoliko nekome treba neka se javi na PM ili email [email protected] - naravno sajt će biti izmijenjen u skladu sa zahtjevima… Evo o čemu se radi: http://imgur.com/Zu1teSj

Zainteresovan sam …
Možeš mi objasniti više info u PM