Nudim usluge pisanja članaka i drugo

Zdravo forumaši,
Nakon nekih 13 godina online posla, odlučio sam da malo stanem sa svojim projektima i da svoje znanje ponudim vama. Naime, prije 13 godina dobio sam pristup internetu i dok su svi moji vršnjaci skidali igrice, igrali, gledali pornjavu ja sam, nažalost, naletio na jedan blog o internet zaradi i to me fasciniralo, sjediš kući i zarađuješ, od tada sam se naradio i sate i sate proveo za računarom.

Krenuo sam kao sumanut da klikam PTC reklame, registrovao se na Microworkers i krenuo sa rješavanjem zadataka. Sate i sate provodio na tim stranicama, forumima, blogovima. Pokušavao dovući referale, skidao skripte, botove itd. Nikad jednog dolara od toga nisam vidio. Elem, pratio sam šta drugi rade, pokušavao kopirati, tako da sam radio bukvalno sve, Youtube, Adsense, pravio blogove, okušao se u affilate marketingu, nije mi išlo, CPA, Fiverr, SEOClerks, radio link building whitehat, blackhat, prodavao lajkove itd.

Nekako u samim početcima sve je bilo lakše, bilo je lako pozicionirati blog, stranicu, Youtube video, izgraditi Facebook stranicu, sada je sve puno teže, konkurencija je veća, ljudi koriste sve moguće i nemoguće metode. Tako da sam odustao od gotovo svih svojih projekata, završio fakultet i našao stalni posao. Ljubav prema online zaradi je ostala, ono očekivanje, koliko sam pregleda imao, koliko sam zaradio i na kraju onaj osjećaj kada isplatiš novac, ne može se porediti s ovim običnim poslom. Znate koliko ste puta pali, koliko ste se trudili za taj novac i to je nešto posebno. Tako da sada slobodno vrijeme koristim da malo piskaram SEO optimizovane članke za druge ljude.

Dakle, šta nudim?
U principu, nudim sve, pisanje članaka na gotovo sve topic-e, erotske priče (imao sam svoj blog sa erotskim pričama koji je bio jako uspješan i imao preko 1000 posjeta dnevno bez ikakve optimizacije), održavanje wordpress stranica, dodavanje contenta, uređivanje odnosno lektorisanje tekstova, bilo koju vrstu virtual asistent poslova, unošenje podataka i sl.

Koliko vremena imam?
Imam sigurno 4-5 sati dnevno da posvetim tome, za 4-5 sati mogu sastaviti 2 kvalitetna članka i uraditi dosta posla.

Koje su moje kvalitete?
Kao diplomirani pravnik imam znanje iz dosta oblasti, dobro poznavanje gramatike i širok vokabular. Imam dosta znanja iz oblasti internet zarade, znam šta znači SEO optimizovan članak, šta je keyword, koliko puta bi se trebala ponoviti ključna riječ u tekstu, značaj naslova, uvoda i na kraju zaključka. Znam šta je linkbuilding, šta je SEO, još davno sam savladao HTML i CSS, počeo sa PHP-om i tu sam stao. Znam koristiti Wordpress, Blogger, nešto malo Photoshopa, Canva, znam gotovo sve o društvenim mrežama, email marketingu, crypto valutama itd itd.

Koliko koštaju moje usluge?
Ako iko zna koliko je teško zaraditi dolar na internetu, ja znam, posebno sa našom publikom, zato su moje cijene sasvim realne.
Članak, na našim jezicima, o nekim jednostavnim temama, lifestyle, erotske priče itd. sa nekih 500 riječi, mogu napisati za 2$, 1000 riječi 4$ itd.
Članak o nekim kompleksnijim temama (pravo, medicina, seo optimizacija itd.) sa istim fondom riječi (500 riječi) mogu napisati za nekih 3-4$ u zavisnosti od teme, jer ipak tu moram izdvojiti dodatno vrijeme za istraživanje.
Naravno svi članci su 100% jedinstveni i originalni, nema prevođenja, kopiranja i sl. Sve 100% jedinstveno.

Za cijenu ostalih usluga koje nudim, možemo se dogovoriti, ali ni tu nisam skup, npr. za održavanje wordpress stranice (što podrazumjeva, svaki dan jedan članak (500 ili više riječi), objava na društvenim mrežama, svaki dan nekoliko backlinkova na forumima, odgovaranje na komentare…) mogu ponuditi tu uslugu za nekih 100-200$ u zavisnosti od teme.

Način plaćanja?
Paypal

Za primjerke mojih radova ali i sve ostalo možete se javiti u pp.

Pozdrav.

4 Likeova

Odlicno napisan oglas! Sretno

Hvala drug :slight_smile: Također

Koliko bi naplacivao cenu teksta za usluge dezinsekcije i o toj temi?

Konkretno za ovaj sajt? dezinsekcija

Ako si raspolozen i zelis da pises, slobodno mi pusti poruku na broj mobilnog sto se nalazi na tom sajtu sa ponudom.

pozdrav