Nudim uslugu izrade WordPress stranica

Pozdrav svima,

Imam vise od 14 godina iskustva u izradi WordPress stranica, radio sam na svakavim projektima, od malih do velikih, od malih preinaka do izrade custom tema(igrice, filmovi, blogovi, poslovne, privatne itd.).

Moja stranica: https://x1code.com/

Ako neko treba uslugu izrade stranice, slobodno se javi.

Hvala na citanju!

2 Likeova

Dodaj linkove ka sajtovima u portfolio stranici na sajtu :slight_smile:

Da li mi možeš pogledati zašto mi Loco neće prevoditi?

Loco ima problem sa novom verzijom WordPressa, nemoj raditi update na 6.7

ma da?? šta stvarno? 20 znakova…

Imao sam problem na velikom shop-u koji održavam, pa sam morao vraćati sve nazad. Ne znam da li su u međuvremenu riješili.

očito nisu riješili…20 znakova

Djeluješ profesionalno po opisima i izgledu web stranice kojom se reklamiraš, međutim, trebao bi nešto još korisnije uvažavati: velikoj većini plitkih korisnika/ljudi taj NAZIV web sajta ne predstavlja baš nikakvo značenje.
Pronađi si nekakvi naziv na koji se pale i obični ljudi, a ne samo geekovi.
:kissing_heart:

Stvarno ti želim dobro, a ne beskorisne kritike.

A ima tu i nešto što pak ja ne znam, a bitno mi je…

Naime, po prvi puta želim koristit Google Ads, a to za svrhu reklamiranja svojih sadnica voća (nemam velike količine kao rasadnici, nego nešto veći hobby), ali nemam otvoren nikakvi obrt, ništa legalno, pa me zanima jel bih mogao nadrljati ako upotrijebim VRSTU RACUNA na Ads-u "neposlovni?

Inače je neposlovni račun Ads-a za NEPROFITNE SVRHE, dakle, za neprodavanje i nezarađivanje.

(Izradio sam gmail baš onaj za poslovne svrhe, pa me zbog toga jos više kopka odluka…)

Stvarno bih cijenio svačije znanje…
Znam da se ponekad nekome i ne da odgovorit, ali eto, puno ce pomoći i drugima koji se nađu u ovakvoj situaciji.
Hvala