Obavijest za vlasnika "zivotneprice.net"

Znam da je vlasnik tog sajta na ovom forumu aktivan i zelio bi ga obavjesitti da ima neki zajebani virus na sajtu :smiley:
Dakle kada otvaras post prebacuje te na neki youtube video o Justinu Bieberu…

jesi li siguran da nije problem u tvom browseru? upravo sam posjetio navedeni sajt i otvorio nekoliko postova… sve radi bez problema, nikakvo prebacivanje na video se nije desilo…

Ne nije do mene cistio sam cache a sistem sinoc uradio imam antivirus, isto se desava i na drugom laptopu :slight_smile:

http://sitecheck.sucuri.net/results/www.zivotneprice.net

Sa linuxa nema nikakvih problema.

Ja mislim da @Zdenga ima neki zajeban virus, jer evo i meni sa dva kompa radi to sve sasvim normalno.

Hihi… koja dobra metoda reklame :smiley: Prijavi grešku i pusti webmastere da se lome oko nje… kao da nemaju pametnija posla :))))

mene isto prebacilo na biebera, ali kad sam ponovo upisao url onda me je prebacilo na pravu stranicu

1 Like

dobra fora :smiley:

Nemoj me nasmijavati molim TE!

To uopšte nije moj sajt, surfaj malo duze na stranici pa ces vidjeti -.-’

http://who.is/whois/zivotneprice.net

Ja iz bosne bošnjak a ovaj frajer iz hrvatske predpostavljam

to sam ja imao… pogledaj si pod plugins od preglednika dal imas neke sumnjive plugine aktivirane…

@Zdenga i @dottnick su u pravu. To je moja stranica i znam za taj problem. Prisutan je na svim mojim stranicama a radi se o nekakvom malwareu kojim je zaražen neki plugin. Inače kupujem pluginove i teme ali nađe se tu i tamo i poneki nulled (ovo je potvrda da takve treba izbjegavati). E sad, pošto imam popriličan broj pluginova koje koristim na svojim stranicama i manje-više koristim iste na svim stranicama sada je problem naći koji pravi problem jer moram sve stranice (imam ih također poprilično) skidati na hard disk i lokalno skenirati. Da to izbjegnem kontaktirao sam i Avalon support i oni su kao pregledali moj račun i nisu našli ništa :frowning: Ovih dana ću se detaljno pozabaviti time.

A da je “zajeban” malware, izgleda da je (mislim na detekciju istog). Inače, dobro je to što ne radi nikakvu štetu - samo malo skače po živcima kad redirekta na youtube :slight_smile:

Pa šta ima veze, ne’š ti. :slight_smile:
Počet’ ćete slušati (ako već niste) Justina Biebera. :slight_smile:

Meni se to desava na jutarnji.hr - stalno me prebacuje na neke cudne linkove

ne nasmijavam ja tebe, ali meni smiješno i čudno da ima ljudi koji prate tudje stranice i onda kao prijavljuju greške… obično se nema vremena za takve stvari zdenga :slight_smile: (pogotovo što je bilo logičnije da si čovjeku poslao PM o tome ) :wink:

Kad se tema već čita da iskoristim priliku …
Netko zainteresiran za uzajamno linkanje iz članaka: www.istiniteprice.com <=> stranica slične ili iste tematike? Nešto kao guest postovi samo u ovom slučaju iskoristimo već postavljene članke na stranicama. Ostale info i ponude na PM.

WHO.IS mi u tom trenutku nije pao na pamet, a znam da je sa ovog foruma neki webmaster :slight_smile: