Znam da je vlasnik tog sajta na ovom forumu aktivan i zelio bi ga obavjesitti da ima neki zajebani virus na sajtu
Dakle kada otvaras post prebacuje te na neki youtube video o Justinu Bieberuā¦
jesi li siguran da nije problem u tvom browseru? upravo sam posjetio navedeni sajt i otvorio nekoliko postova⦠sve radi bez problema, nikakvo prebacivanje na video se nije desiloā¦
Ne nije do mene cistio sam cache a sistem sinoc uradio imam antivirus, isto se desava i na drugom laptopu
http://sitecheck.sucuri.net/results/www.zivotneprice.net
Sa linuxa nema nikakvih problema.
Ja mislim da @Zdenga ima neki zajeban virus, jer evo i meni sa dva kompa radi to sve sasvim normalno.
Hihi⦠koja dobra metoda reklame Prijavi greŔku i pusti webmastere da se lome oko nje⦠kao da nemaju pametnija posla :))))
mene isto prebacilo na biebera, ali kad sam ponovo upisao url onda me je prebacilo na pravu stranicu
dobra fora ā¦
Nemoj me nasmijavati molim TE!
To uopÅ”te nije moj sajt, surfaj malo duze na stranici pa ces vidjeti -.-ā
http://who.is/whois/zivotneprice.net
Ja iz bosne boŔnjak a ovaj frajer iz hrvatske predpostavljam
to sam ja imao⦠pogledaj si pod plugins od preglednika dal imas neke sumnjive plugine aktiviraneā¦
@Zdenga i @dottnick su u pravu. To je moja stranica i znam za taj problem. Prisutan je na svim mojim stranicama a radi se o nekakvom malwareu kojim je zaražen neki plugin. InaÄe kupujem pluginove i teme ali naÄe se tu i tamo i poneki nulled (ovo je potvrda da takve treba izbjegavati). E sad, poÅ”to imam popriliÄan broj pluginova koje koristim na svojim stranicama i manje-viÅ”e koristim iste na svim stranicama sada je problem naÄi koji pravi problem jer moram sve stranice (imam ih takoÄer popriliÄno) skidati na hard disk i lokalno skenirati. Da to izbjegnem kontaktirao sam i Avalon support i oni su kao pregledali moj raÄun i nisu naÅ”li niÅ”ta Ovih dana Äu se detaljno pozabaviti time.
A da je āzajebanā malware, izgleda da je (mislim na detekciju istog). InaÄe, dobro je to Å”to ne radi nikakvu Å”tetu - samo malo skaÄe po živcima kad redirekta na youtube
Pa Å”ta ima veze, neāÅ” ti.
PoÄetā Äete sluÅ”ati (ako veÄ niste) Justina Biebera.
Meni se to desava na jutarnji.hr - stalno me prebacuje na neke cudne linkove
ne nasmijavam ja tebe, ali meni smijeÅ”no i Äudno da ima ljudi koji prate tudje stranice i onda kao prijavljuju greÅ”ke⦠obiÄno se nema vremena za takve stvari zdenga (pogotovo Å”to je bilo logiÄnije da si Äovjeku poslao PM o tome )
Kad se tema veÄ Äita da iskoristim priliku ā¦
Netko zainteresiran za uzajamno linkanje iz Älanaka: www.istiniteprice.com <=> stranica sliÄne ili iste tematike? NeÅ”to kao guest postovi samo u ovom sluÄaju iskoristimo veÄ postavljene Älanke na stranicama. Ostale info i ponude na PM.
WHO.IS mi u tom trenutku nije pao na pamet, a znam da je sa ovog foruma neki webmaster