OBJAŠNJENJE: Kako podijeliti na Facebooku post na drugu stranicu zajedno sa ovim originalnim?

Neki dan je jedan forumaš pitao u jednom topicu kako podijeliti originalni post na Facebooku na drugu stranicu ali da se vidi originalni, tj. onaj koji je objavljen na prvoj stranici (include original post), kao na slici dolje:

Znači on je pitao zašto se ta opcija ne pojavljuje kad dijeli post na drugu stranicu, odgovor ti je zato što nisi napisao ništa u polje za tekst, ako podijeliš post (link) na drugu stranicu neće ti prikazati ovu opciju include original post zato što nemaš teksta iznad. Znači dodaj makar jednu rečenicu iz tog članka u ovo polje i onda pokušaj podijeliti na drugu stranicu, primjetićeš da se ta opcija pojavila. Inače ovo je dobra strategija koju koriste ovi veći portali, jer se time prikazuje i fb stranica pri djeljenju pa je veća mogućnost da će neko lajkati stranicu nego kad se samo podijeli link, vidite kako to index odrađuje profesionalno, oni odmah reklamiraju još jednu stranicu tako:

Untitled-2

Nadam se da sam pomogao onom forumašu koji je pitao a i ostalima koje bude zanimalo. Pozz.

2 Likeova

Svaka čast. Ovo dugo tražim… Tnx

1 Like

Nisam siguran ali mislim da si to bio ti, jel da? :smiley: Nisam uspio naći gdje si to upitao pa sam otvorio topic, ko bude tražio još da može pronaći. Drago mi je ako sam pomogao. Pozz.

1 Like

Da, da, ja sam to tražio. Mislio sam da mi je stranica na neki način blokirana od FB. Hvala :slight_smile: