Objava na sajtu vise se ne indeksira odmah?

Da li se jos nekome desilo da se objava na sajtu vise ne indeksira odma cim se nesto novo objavi.Meni su se objave pojavljivale istog sekunda na google search cim objavim nesto na sajtu i toga vise odjednom nema.Objava na google search je izgledala kao objava prego FB page.Odma je vidljiva i na prvom mestu.

Ili imaš full jak sajt tipa 24sata, blic, telegraf itd. ili cijelo vrijeme nešto krivo gledaš.

1 Like

Bio je bas super jak sajt i u sekundi izadje na gugl trazilici i bude odma na prvom mestu za odredjenu nichu ali sad toga nema vise i ne znam razlog.

Nije bio ni blizu te jacine sajt kao nabrojani ali za odredjene tematike je bio jak.Jedino je domen bio star jako mnogo i preko 15g

Prvih 24h ostane na prvom mestu i onda padne na odredjena mesta ali uvek je bio medju prvih 10 clanaka.

Ovaj algoritam te upropastio, prosto receno… :poop:

Kako to onda ide jer pre sam imao manju posetu kad su te promene algoritama pa se povrati a sta sa ovim?Evo vec mesec dana nema oporavka.

Znaci doslo vreme da se ide na baustelu, nikad se to kod tebe vratiti nece

A nije mi to jedini nacin bio za posete ali jedan od boljih jer bile organske posete jako brzo.

Upravo to da sam pogresno gledao razlog zasto nije kao pre.
Imao sam godinama aktivan Google News i zato sam odmah bio na G trazilici i odma posete,sada vise nemam tu opciju u adsense i nemam vise te pozicije na trazilici.

Ne znam sad na kojoj temi da objavim ali opet mi se sajt jako brzo indeksira kad nesto objavim kao i pre.Tako da ne znam do cega je bilo pa da stane jedno vreme i trebalo nekoliko dana da se indeksira.