Objavljeni članak se ne vidi na Wordpressu

Pozdrav, prije 3 dana objavila sam novi članak na svojoj web stranici ali iz nekog razloga uopće se ne vidi na homepage-u, niti ga je google indexao, a nisam ništa drugačije napravila nego inače, normalno objavila članak, piše da je published, ali se ne vidi kad odem na web stranicu. Iz nekog razloga na interent exploreru se vidi članak a na drugim preglednicima ne. Stranica je napravljena u wordpressu. Jel ima netko ideju kako riješit ovaj problem?

Za pocetak daj URL da mozemo vidjeti u cemu je problem.

ovo je web stranica http://goo .gl/lS10A6 a članak koji se ne vidi je http://goo. gl/qPyMBZ . Hvala ko god da pomogne :smiley: Mislila samda je možda moj HTML kriv šta sam ja ručno pisala, no sad sam to makla al i dalje isto

malo popravi linkove :smiley: http://goo.gl/lS10A6

1 Like

Možda bi ovo što mi piše na page sourceu moglo bit krivo:

Prije sam imala neku cache plugin valjda i isključila sam taj plugin no i dalje mi stoji pod Drop ins plugin: advanced-cache.php . I u webmaster toolsu mi u robots.txt zbog toga stajao error, sad sam izbrisala iz wp-config taj redak od plugina, te više nema erroru na webmaster tools ali i dalje ne vidim zadnji članak, možda sam nešto propustila napravit.

U interent exploreru mi ne piše to na dnu

Skuži da li ti je članak dodan pod kategorijom koja se nalazi baš na homu ili tagom (po čemu ti već vuće postove), također je moguće da je zbog cache-a, pa vidi da li imaš neku zamjenu za to.

kategorija je ista ko i za prijašnjih 10ak člankova s kojima nije bio problem tako da nebi trebalo bit u tome. Ma sto posto je zbog ovog cache problem, jer na svim tražilicama u page sourceu piše da je Cached page generated 9.3.2015., osim na interent exploreru gdje se normalno vidi novi članak, Samo ne znam kako maknut taj cache.

Uspjela sam riješit, bilo je do cache-a, izbrisala sam u file menageru svašta nešto što je ostalo bilo od tog plugina i sad je dobro.