Od wannabe web radnika do stručnjaka

Tko je počeo na ovome forumu s pitanja tipa “Kako promijeniti naslov stranice”, “Zašto se webovi ne rade u tabelama”, “Kamo da smjestim AdSense” itd… a danas (nekoliko godina poslije) radi i stručnjak je u web marketingu, dizajner, programer, manager ili jednostavno zgrče pare preko weba?

Mislim da je dobro početi sa autorima:

  • marko.radelic
  • visnja
  • kruhek
    a i ostali tko su pokretali tad WM.net.

Onda imamo primjer

  • hobor
  • w00t
  • nitko
  • sime_zd
  • krasuljci

Doduše, ima ih najviše onih koji su odustali.

Jedina bit je u upornosti, svaki dan na webu, pa makar 10 min!
Zapravo mislim da ne treba imati ni velike škole niti iq 150, bitno je jedni biti uporan i da voliš ono što radiš…
Hvala na uvrštenju u listu Hrvoje, ja bih dodao tu još nekoliko njih prije mene!

Ja sam počeo negdje 2003-2004… bilo ga svega, više se ne sječam ni koji nick je bio u pitanju, ali mislim da sam mnogo više visio na ES-u nego li ovdje… Evo sada radim kao programer :slight_smile:

Ne bih se svrstao u nikakve stručnjake, niti bih rekao da zgrčem neku lovu. Počeo sam 2004. godine od apsolutne nule, danas, 6 godina poslije honorarno radim kao programer, ne zarađujem pretjerano puno, ali recimo da si mogu priuštiti više od većine kolega studenata.

Volim posao kojim se trenutno bavim i očekujem od toga nešto u životu. Kada se u potpunosti posvetim tome. (Nakon faksa, naravno)

Motivirajuce informacije :slight_smile: Drago mi je zbog svih koji su uspjeli. Ja se webom bavim tek oko godinu dana i jos uvijek imam osjecaj ko da se nisam maknuo od osnova, ali imam motivacije i stalno ucim, pa cemo vidjet sta ce ispast za par godina :zub:

Gosaricu, i ti bi trebao biti na listi :slight_smile:

Da, nevjerojatno je koliko nas je ovaj forum “odgojio” :slight_smile:

Hmm, evo i ja bi se ovdje mogao prepoznati.

Nisam nikakav stručnjak ili ekspert ali zaradim nešto novaca od weba, imam daleko više znanja nego 2004 kada sam došao na forum.

Ono u stanju sam isprogramirati si poneku skriptu što mi treba, složiti nekakav web i tako :smiley:

Dobro se sjećam svoje prve stranice na kojoj sam imao .gif animaciju od 5Mb a bilo je to vrijeme carneta hehe :D, dakle vidi se nekakav napredak :smiley:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja