Odluka o raspuštanju moderatora

Hvala Mrcino tebi i ljudima pozitivna stava. :blush:
Tebi sam već pisao da konačno uživam spam i stress free život. :wink: i ovi postovi iznad me ne tangiraju, jer znam koliko je sati. :clock1:

Ja ću odgovoriti, mada nisam mislio. :slight_smile:
Nije njemu (Kosani) poslano upozorenje zbog toga što pišeš, ništa od toga nije istina, nego zbog pokušaja vrijeđanja i javnog omalovažavanja moderatora. :-1: To nije dobrodošlo nigdje, koliko znam, pa ni to što je neznalica ne može mu (joj) biti opravdanje. :neutral_face:

Ono što sam uvijek želio to je štititi Forum, njegova pravila a istovremeno pomoći i uputiti na pravi put svakog tko mi se obratio, što su i potvrdili neki od Forumaša. Sasvim sigurno apsolutno nitko tko je baniran nije to doživio bez razloga a još manje zbog mog hira. :blush:

No vidim, počeli ste izvrirati iz svih rupa:smiley:

holes
Takve spamere i podmukle neškolovane trolere sam kao mod gasio efektivno, sad se vraćate? :blush:

Da je ovo Forum koji drži do sebe ili ima pravog admina; prvo se ovakav topic ne bi ni otvorio nikad, :no_entry_sign: a banovi bi letjeli samo tako, :smiley: ti bi Bozoou bio prvi, i otišao bi malo na miru pričati s anđelima, a jednog dana i u prizemlje neke bolnice, za tvoje dobro. :blush:

Samo naprijed spameri,

milosti-ne-trazim
milosti ne tražim niti bih vam je dao. :blush:

Kao mod sam takve skidao vrlo brzo, :wink: uključujući i ovog bez obrazovanja što se je (po tko zna koji put) uključio jučer u Forum, njegova pitanja nisu dostojna odgovora. :-1:

Isključujem se iz ovog topica jer ovo nije moja razina. :no_entry:

Imajte na umu stalno, molim vas:

Tako i moji postovi govore. :wink:
A o vašem modu kaže i ovo; 1-6-k hvala vam svima, prijatelji moji. :blush: :o:

5 Likeova