Hvala Mrcino tebi i ljudima pozitivna stava.
Tebi sam već pisao da konačno uživam spam i stress free život. i ovi postovi iznad me ne tangiraju, jer znam koliko je sati.
Ja ću odgovoriti, mada nisam mislio.
Nije njemu (Kosani) poslano upozorenje zbog toga što pišeš, ništa od toga nije istina, nego zbog pokušaja vrijeđanja i javnog omalovažavanja moderatora. To nije dobrodošlo nigdje, koliko znam, pa ni to što je neznalica ne može mu (joj) biti opravdanje.
Ono što sam uvijek želio to je štititi Forum, njegova pravila a istovremeno pomoći i uputiti na pravi put svakog tko mi se obratio, što su i potvrdili neki od Forumaša. Sasvim sigurno apsolutno nitko tko je baniran nije to doživio bez razloga a još manje zbog mog hira.
No vidim, počeli ste izvrirati iz svih rupa…
Takve spamere i podmukle neškolovane trolere sam kao mod gasio efektivno, sad se vraćate?
Da je ovo Forum koji drži do sebe ili ima pravog admina; prvo se ovakav topic ne bi ni otvorio nikad, a banovi bi letjeli samo tako,
ti bi Bozoou bio prvi, i otišao bi malo na miru pričati s anđelima, a jednog dana i u prizemlje neke bolnice, za tvoje dobro.
Samo naprijed spameri,
milosti ne tražim niti bih vam je dao.
Kao mod sam takve skidao vrlo brzo, uključujući i ovog bez obrazovanja što se je (po tko zna koji put) uključio jučer u Forum, njegova pitanja nisu dostojna odgovora.
Isključujem se iz ovog topica jer ovo nije moja razina.
Imajte na umu stalno, molim vas:
Tako i moji postovi govore.
A o vašem modu kaže i ovo; hvala vam svima, prijatelji moji.