Održavanje stranice, sva zarada vaša

Pozdrav,

Ne znam kako da vam napišem a da ne ispadne ofirno, ili da imam neki skriveni motiv. Radi se o stranici koju sam radio 2,3 mjeseca, i za koju više nemam vremena, jer imam problema u privatnom životu kojima se moram posvetiti. Stranicu treba održavati unošenjem članak, evenata, dijeljenjem. Moguće je i da korisnici unose sadržaj, te moderatori odobravaju itd itd… Showbizz portal, društvena mreža, taj tip stranica… Sve što tražim od vas je da platite server ako se želite posvetiti radu na stranici, sva ostala zarada je isključivo do vas. Sve je plaćeno još 9 mjeseci, tako da ne tražim ništa unaprijed, niti bilo šta drugo, samo osobu koja će to sve održavati, i kao što sam napisao sva zarada ide njemu/njoj. AdSense je u pitanju. Stranica je prilično optimizovana, te je gotovo sve podešeno što treba biti, što mislim da treba, responsive dizajn, te je server smješten u Njemačkoj, i aktiviran je CloudFlare.

Ne želim nikoga da prevarim, te da poslije nekog vremena jednostavno kažem da od toga nema ništa, jer stvarno nemam vremena da se posvetim više stranici i radu na njoj. Ako i ko god bude održavao stranicu, kako treba, bitno je samo da plati server koji iznosi nekih 80e, i sve dok god bude želio raditi na stranici, ja neću ništa mijenjati dogovor.

Povremeno mogu pomoći ako bude trebalo dodati nešto novo na stranicu, te pomoći ako ima problema sa skriptom, serverom ili nečim drugim…

Nemam namjeru nikoga da varam… Ko je zainteresovan neka pošalje PM, i možemo se dogovoriti. Otvoren sam i za druge mogućnosti, ukoliko ima više ljudi zainteresovanih te žele podijeliti rad na stranici, s tim da ja ne mogu kao što sam napisao previše vremena odvojiti, eventualno par sati mjesečno.

Reći ću sve načine koje znam kako da taj neko ko bude održavao stranicu može dovući veću posjetu, i sve ostalo što znam, što se toga tiče… Tako da ne morate biti stručni u tome, i ako ne znate kako sve funkcioniše, sve ću objasniti. I nemojte se javljati “ajde probat’ ću”, već hoću da radim i da zaradim, volim ljude koji tako misle, a ne ajde ako uspije, uspije… Ima posla, realno, 2,3h dnevno dovoljno, i oko unosa,editovanja,posjeta itd…

Ja ću biti dostupan još 2,3 dana na forumu, ako se niko ne javi, stranica ide na offline, te će vjerovatno propasti.

Et’, roman napisa, sve najbolje :slight_smile:

Ako sam te dobro razumio tebi je cilj da projekat uspije, a ti ne zelis vise nista da imas sa njim ?

Evo ja se prvi javljam spreman da ti sacuvam projekat od propasti i ono sto trazim je da mi posaljes source code stranice, a domenu prebacis na moj host i tako cemo izbjec placanje servera, jer ja imam server. Ono sto ce trebati platiti je eventualno samo transfer domene to ja placam :).

Cilj mi je da server ostane u životu, jer ima drugih stvari na njemu, napomenuo sam da jedino što tražim jeste da se plaća server, ništa više…

2 Likeova

Koji je to hosting da košta 80€ za web stranicu koja je nova i ima jako malo posjetitelja.
Edit:tek sad pročitao da imaš još svojih stranica na hostingu

Dobro, ok razumio sam.

Bojim se da ti akcija nece proci i da je trebas ciljat onda u drugom smjeru, ali u svakom slucaju ko zna svasta ima u Bozijoj basti. Mozda se i nadje neko ko ce prihvatiti ovo.

Kolika je prosjecna zarada protala ?