Offtopic: Trazim: Izrada web stranice (izdvojeno iz oglasa)

da ovo izgleda poprilično jednostavno. mogu ti ja odraditi jeftino, da ti izgleda sajt isto ko ovaj gore navedeni i iste funkcije da ima

evo i moje reference


2 Likeova

:laughing:

bitcoin-hrvatska.com

znam, no se ja malo šalim, a i dugo neko nekome nije spamovao oglas pa što da to ne budem ja

3 Likeova

Uvijek svježe šale. :smile: :+1: :o:

Sad bi trebao da se neko javi da kaže zar ne može ni jedan oglas da ostane nespamovan, a ti c3po bi trebao da brišeš ovakve postove koji samo kvare oglas, onda ti kažeš ovo je forum i svaka rasprava koja ne krši smjernice https://wmforum.geek.hr/faq je ne samo dopuštena no i dobrodošla :+1: :o:

2 Likeova

Zeka je dobra i zato nisam iz prve reagirao, ali Vilenjak, kao i svaki drugi član, ima pravo na objavu normalnog oglasa, bez “neželjene pošte”. :+1:

3 Likeova

Ovakva zajebanci.a je jako nekulturna. Business nije zajebancija. To sto je covjek pogrijesio , to ne znaci da se odma treba saliti.

Svakome se dogodi greska, sto zbog posla, sto zbog stresa.

Zajebanci.a nije pozeljna u businessu, jer business je ozbiljna stvar.

2 Likeova

Drago mi je da je netko imao hrabrosti reagirati jer sam jučer morao roknuti dva apaurina kad sam vidio da se netko našalio u temi s oglasom.

2 Likeova

ja sam shvatio da sam pogriješio i mjesta za zajebanciju nije bilo, kajem se. dešava se i ja sam pod stresom, pogriješim i ja nekad, šta ću. evo za kolegu @Vilenjak odvojih vremena da napravim mu pjesmu da mu ona kaže ono što ja riječima numem

6 Likeova

Odlično je ovo Anja (ako si ti editirao), :+1:
trebalo bi napraviti i video spot i eto ti pregleda… :blush:
Bio bi to (super) Fair Use, nema brige oko CR-a. :smile: :o:

ja se poigrah, mislio isjeć prvo komad džibonijeve pjesme pa mi i ova druga pala na pamet, pa tražih kako da embedujem na forum u mp3 formatu da se može pustit direkt sa foruma a da nije yt, pa odlutah ko i inače što odlutam i nađoh neki sajt za miskovanje https://soundation.com/ nisam mislio nikakve efekte i preklapanja dodavat no se zaigrah.