Oglasavanje na fb-u (Za BiH) - pravno lice

Pozdrav,

Interesuje me sa pravne strane a vezano je za oglasavanje nevladnih organizacija na FB-u, dakle u projektu imaju pare namjenjene za fb oglasavanje, pa kako to izvesti pravno da bude uredu (radi inspekcije). Ima i bussines visa electron ali je zakonom u BiH zabranjeno vrsit inostrane uplate kao pravno lice (a to NGO jeste), sad me interesuje sta mislite o ovoj opciji, uplatiti pare na privatan racun skupiti uplatnicu i putanju novca na taj privatni racun i naravno pdf racun od fb-a i izvod sa privatne kartice daj e novac skinut i onda kad plati taj neko sa privatnog racuna pravdati donatoru pare na taj nacin, dakle zaobici ovu prepreku za vrsenje ino uplata kao pravno lice. Ima li neko iskustva sa ovim ? Na taj nacin je vec uplacen web server (prosle godine) donatro je prihvatio izvjestaj.

Cekaj, kako onda pravno lice placa racun iz inostranstva kad je zabranjeno? Kako bimi sada neka firma iz BiH platitla racun za isvrsene usluge?

@creatifcode

Mislio sam na karticno placanje da je zabranjeno (tako su mi rekli u banci), sada ja da od udruzenja uzmem karticu (koju imam) i da nju stavim kao source za placanje facebook reklama, a ovo ostalo moze, nego je problem kod karticnog placanja. To mi nije jasno kako izvesti.

Payoner Card ^^ bez pracenja :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey