Oglasnici nekretnina - kod nas i u EU

Stavljam neku nekrtetninu u oglase. Do sada sam upisao u 10 internetskih oglasnika u Hrvatskoj, 5 u Sloveniji, 2 u Njemačkoj.

Zahvalan svakome tko može dobaciti link na oglasnike u Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji, Austriji, Njemačkoj, Madžarskoj, Rusiji, Švedskoj (neobično, ali istinito) - zapravo u svim zemljama.

Idem polako i sistematski kroz Google, ali glasovna predaja ima veću težinu.

Njemacka
immobilienscout24.de => ciste nekretnine
quoka.de => nesto ko nj…alo ili PO (ak ga jos ima)

Na immobilienscout24 sam stavio - baš mi je drago da si ga naveo, jer sam se nećkao, pošto papreno naplaćuju objavu oglasa. Upravo očekujem račun na 300 eura. :varenizec

Quoka.de -> nova stvar. Hvala.

bok,

na koje si sve oglasnike predao oglas osim naših hrvatskih ?

hvala

Za sada, izvan HR, sam samo “obrađivao” Sloveniju. Ova dva u Njemačkoj su tek probno.

ebay.de
immobilienscout24.de
ibn.si
oglasi.si
salomon.si
nepremicnine.net
bolha.com

nepremicninskioglasnik.com - nije radio upis, odustao.

ja sam predao oglas na ovaj: Immobilien, Wohnungen und Häuser bei Immonet.de

a sad namjeravam na ebay.com tako da bude vidljiv svima… trebao bi biti vidljiv svima jel tako ? jer ako predaš na ebay.de onda je vidljiv samo njemcima ili ?

Ne znam što bih rekao na to. Ja sam ga predao na ebay.de, a kada se ulogiram na ebay.com vidim oglas u svojim postavkama. Ne znam da li se može pronaći kroz tražilicu i na ebay.com i sl. jer sam stavio vrijeme objave za kasniji datum u mjesecu.

Međutim, problem ovdje je u jezicima. Meni nije zanimljivo da se oglas vidi na ebay.com, kada je upisan na njemačkom. Ja želim staviti još jedan oglas na engleskom koji će se vidjeti na ebay.com. Ovo si nisam uspio razjasniti, pa ako netko ima iskustva i mene zanima.

Kada se objavi oglas na .de, onda je vidljiv samo na .de

Da bi se oglas prikazivao na svim "stranicama, potreban je “international market” listing, vise ovdje: Selling on the eBay International Market

Napomena: Ne znam to iz osobnog iskustva kao prodavatelj vec iz iskustva kao kupac, tako da ne mogu 100% tvrditi da sam u pravu.