Onanija Blues (Big Tits Edit)

Dragi kolege, Forumaši i YouTuberi, :smiley:
dopustite da vam predstavim svoju zadnju, ovaj put u potpunosti autorsku temu, uz malu AI potporu, ipak je početna a i završna nota u mojoj produkciji. :face_savoring_food:

Onanija Blues, ne dajte da vas zavara naslov molim vas, ovdje nema ništa loše ni nemoralno, dapače, ovo je samo pjesma o ljubavi, ljepoti, onaniji i bluesu. :face_blowing_a_kiss:

Priznajem da video ipak nije (još) krenuo uspješno koliko sam očekivao, mislim i da znam zašto je to tako, mogu napisati kasnije, dajte prvo vi barem napišite koji komentar ili razlog tomu? Što vi mislite? :face_with_hand_over_mouth:

Osobno se nadam da će se barem nekima među vama svidjeti video (to su sve no1 splitski predjeli), a možda i pjesma? :grin:

Hvala svima. :smiling_face_with_sunglasses: Idemo: :o:

2 Likeova

ni bluz nije ko sto je nekad bio haha…
nekidan sam gledo one nebuloze skibidi malo mi na to baca..
mozda ce se djeci svidjet…

1 Like

Ovo mi zvuci kao novi letnji hit.
Turisti ce se sigurno zalivati viskijem uz ovaj spot.

2 Likeova

Hvala vam vrli kolege na postovima i gledanju videa, :slight_smile:

To je dragi moj Vlado (i) zato što više ne gledamo pod stimulansima kao nekada, :smiley: (ovdje polazim prvo od sebe, naravno) ali dobar blues će uvijek to biti, mada danas u malo drugačijem ritmu kao ovaj moj, a sve u duhu vremena. :zany_face:

Inače, ono što nisam quotao, ovaj film nije za djecu. :blush:

He he, :grin: hvala i tebi štovani Mico na javljanju i pozitivnim vibracijama . :face_with_tongue:
To mi stvarno nije ni palo na pamet, do ljeta ima još dosta vremena, čak i za još koju pjesmu. :musical_notes: :grinning_face: