One Time Payment Cloud VPS

Šta mislite jel to neka patka ili?

“One Time Payment” bi trebalo značiti da platiš jednom (doživotno) kaj ne?

A malo dole niže piše “We offer payment methods via PayPal, Visa and Mastercard. Billing cycles are Monthly, Quarterly or annually and save big on prepaid orders.”

Hahaha, nadam se da ce se javiti ovi koji se bave hostingom pa da nam objasne sta je s ovima, jesu li popizdili ili je doslo novo doba?

@dadaas ovakvu priču vidio sam već xy puta. Lolčina do neba! Pa tu na forumu se trolala tema o Patricku i IceBlue hostingu. Shema je otprilike ovakva: zakupite uslugu, platite “lifetime” nešto negdje nekomu…za par mjeseci ta “tvrtka” uđe u “neplanirane i neočekivane” probleme, serveri se pogase, web stranica isto tako, koje jamio-jamio :slight_smile:
Kakva je to hosting tvrtka koja ne navodi apsolutno nikakve kontakte (telefon, fax, adresu…) već kanale društvenih mreža koji su by the way kupili? I da: dobar je termin “lifetime” - samo što se životni vijek takve usluge nikad ne zna :slight_smile:

3 Likeova

Mislim da nikako nije okej porediti Cloudatcost, tj. grupaciju koja stoji iza njih (Fibenetics.ca) i Icebluehost, koji su bili Hetzner reselleri. Sad što se tiče lifetime, verujem da to ne postoji, ali ćete ipak dobiti uslugu mnogo jeftinije nego kod drugih provajdera na višegodišnjem periodu.

EDIT: Upravo sam pročešljao sajt i piše one-time, ne lifetime. Velika razlika, huh :slight_smile:

a koja je razlika s onetime i lifetime?

Ako ej onetime onda vjerojatno nemoze biti twotime, pa ako imam host do kraja zivota onda je to lifetime?

Kao sto @ControlEng kaze, samo je pitanje cijeg zivota, njihovog ili mog, vjerojatno njihovog jer ce biti kratkog vijeka (mjeseci su u pitanju)

1 Like

Imaš i tu http://vpsbit.com/free-vps.php

VM je iza NAT-a, a neka je fora sa “virtualnim novčićima”.

Cijela rasprava oko ovoga ti je na https://www.lowendtalk.com/discussion/102831/vpsbit-free-vps

Sretno, javi kakva je usluga :slight_smile:

lifetime ti daje garanciju doživotnu, dok one-time je jednokratno plaćanje. to može biti godinu-pet godina a može i pet dana.

Što se tiče tvrdnje da su u pitanju mjeseci, moram vas razočarat da servis postoji već par godina. Sad pod kojim uslovima i kvalitetom (sigurno niskom), nisam upoznat. Kao što rekoh, Fibernetics je jedan od vodećih kanadskih ISPeva i vlasnik je managing partner, što bar daje neki nagovještaj da će se vrtiti još dugo.

EDIT: pročitajte http://www.cloudatcost.com/blog/2013/10/one-time-price-how-are-we-going-to-do-this/

Smatram da je više nego OK. Imam više argumenata za tvrdnju. Jedan od argumenata su klijenti koji su prije koristili njihove usluge pa su prešli kod nas (govorim o CA klijentima), tako da imam iskustva iz prve ruke. A migracija s njihove platforme je da te Bog sačuva i da više nikad ne poželiš imati posla s takvim.
Ako ti je baš stalo Pročitaj više
Ovakvih rasprava imaš hrpu na netu gdje se eksplicitno spominju problemi, downtime i loša usluga koju pružaju.
LP

Koliko para toliko muzike…

1 Like

Kao što rekoh, nije okej porediti jer:
a# icebluehost ne postoji više zbog finansijske nestabilnosti, cloudatcost nema taj problem
b# cloudatcost je budget provajder tako da ne možeš očekivati da će ti za 35$ onetime dati istu uslugu kao i ti koji naplaćuješ reliable uslugu.

Ja pričam o tome da oni sa svojim modelom poslovanja postoje i postojaće u budućnosti, nisam komentarisao kvalitet istih, nemoguće je očekivati bilo šta kvalitetno.

@Horz nije tražio komentar o kvalitetu, nego o postojanju zato sam se uključio u temu :slight_smile:

1 Like