Online prodaja fotografija - iskustva?

Pozdrav svima,
Zanima me da li se neko ovde bavi online prodajom fotografija? Imao bih par pitanja.
Koji su sajtevi najbolji za prodaju fotografija? Koje se fotografije najbolje prodaju?
Da li se uopste isplati ulagati vreme u to? Da li je neko pokusao? iskustva?

Po mom nekakvom iskustvu…najviše se traže-prodaju slike ljudi, uredi, poslovna okruženja…pogledaj malo po satovima koji se bave prodajom…
Trebao bi imati nekakav portfolio, slike moraju zadovoljavati određene kriterije…

Hvala puno na odgovoru, iz tog razloga se zelim sto vise i informisati. Gledao sam po internetu i raznim stranicama gde ljudi prodaju bukvalno slike uslikane mobilnim telefonom koje jednim delom nemaju ama nikakvu pricu iza sebe bukvalno izvadjen fon slikano vracen fon i tjt.

Evo, pogledaj si malo šta je bilo najtraženije …

Hvala puno, upravo na tom sajtu zelim da postavim nekih 400 do 500 slika, Raznih motiva. Slika prirode, zivotinja, makro fotografije. Digitalne fotografije. Javicu za 30-tak dana svoja iskustva mozda jos neko bude zainteresovan da se upusti u ovakav vid zarade.

Mislim da si na početku ograničen sa 20 slika koje možeš poslati na pregled, nakon toga se to još smanji, i na kraju mislim da krećeš sa prodajom 5-10 slika … tek nakon toga se može povećavati broj slika koje možeš prodavati … nije tak jednostavno dobiti odobrenje za prodaju …
Sretno sa projektom …

Tu sam ja probao ali odbacili su me,jer je moralo biti odredjena velicina slike i pikseli.

Upravo tako, Meni su 1 odbili zbog vodenog zig-a, ja sam pre nekih 2h postavio 17 slika od toga mi je jedna odobrena s tim da treba da prodje odredjeno vreme da bi se prikazala na sajtu. cekam za ostale 16 da vidim sta ce biti. Planiram da ubacim max sto moze vise takodje sto razlicitije kako bih potencionalno mogao da dobijem neke rezultate.