Sigurno ste se pitali - di je naš dragi Davor? Pa gdje se on to skrio?? Ko se skrio magarac je bio. Ali drage kolegice i poštovani kolege, nisam se skrio!! Odati ću vam jednu tajnu veću od svemira. BIO SAM BANANIRAN. Da da dobro ste pročitali. I to je moguće u ovoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu!! A sad nek se šuplje glave zapitaju - Pa kome to radimo štetu Davorovim bananiranjem? Davoru sigurno ne. A kome da? Razmišljajte!!
Ima puno promina u mom životu. Pred bankrotom sam ili san većbankrotira a još mi nije javljeno, Pa ako možete bija bi zahvalan.
@jorgovan stavljaj ti linkove kakve god oćeš. Ja sam na svojoj MLM stranici ima link Proof. Ko ga je posjetija vidija je moje zarade. Bilo je $320, $56, $1.07, €12, HRK220… Ima san zarada al ne za pokriti troškove života.
Ne. Svakome preporučujen MLM. To je odličan nalin zarade. Trnutno ga ne radin jer neman za članarine. Timovi su prepačeni mojim sponzorima (puno će se usrićiti s njima) a za mene su izgubljeni. Kad krenem ponovo idem od nule. Sad neman ni za struju.