Opcija isplate na Adsense se promijenila?

U svom accountu nemam vise mogucnost izbora cekovi ili bankovni racun. Imam samo bankovni racun. Jel to nesto novo ili ne vidim. Dali je moguca isplata na PayPal?

Pozdrav

Meni je sve po starom i na privatnom i na poslovnom racunu, pa ili ti je nesto promaklo ili se radi o individualnom slucaju.

Meni isto, nisam znao da google može plačati na bankovni račun.

Isti slučaj i kod mene, znači da je index-v nešto propustio!!!

Meni je najjednostavnije primati isplatu preko western uniona. Ne trebaju mi nikakvi bankovni računi ni ništa, znači recimo čak i da su ti računi u blokadi možeš primati uplatu od adsensa na western union. Npr. za 9. mjesec isplata dođe 25.10. nakon obračuna i odmah isti dan idem u poštu ispunim obrazac i podignem novce. Najjednostavnije i najlakše.

Nude i meni WU, ali dok ne prihvatim tu opciju, pati me nešto oko imena. Do sada su mi čekovi dolazili na moje prezime, ali je završavalo sa “c”, a ne “ć”. Sada piše, ako hoću isplatu preko WU, ime i prezime mora biti identično kao na osobnoj iskaznici. Je li nedostatak hrvatskih slova predstavlja problem za WU?

Nece biti problem. Provjereno.

Odlično, neću onda ništa dirati. Hvala!

Antonov gdje ti to kažu? kad u poštu dođeš po isplatu? dosad nisam imao problema s njima a znam da moraš staviti bez č i ć. Ako počnu i ovi radit probleme zbog toga to je stvarno bezveze.

Malo kasnim s odgovorom.

Ne znam, pitam, jer i na Google stranicama piše da ime mora biti TOČNO kao što nam piše u dokumentima. Pero Peric i Pero Perić nije jedno te isto, samo druga je stvar što svi zbog jezične barijere na to zažmire. :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja