Oprez, prevaranti nude lažne lijekove za sve 😐

Adcombo, Offervault i slicni
Evo izasli su na Indexu, mada im se realno isto moze primjeniti na bilo koji proizvod.

Onda mora da se dobro konvertaju kada su preplavili internet :smiley: Btw, imas dokaz da se radi o programima koje si naveo u prvom postu?

Offervault je u stvari alat koji sakuplja te ponude…

Ako otvorimo link koji je Index spomenuo vidimo da je naziv proizvoda Artrovex. Ako pogledamo Offervault sajt vidimo da je proizvod sa Leadbita mreže slične AdCombu.
https://www.offervault.com/artrovex-affiliate-programs/

Ako se pak uloguješ na AdCombo vidjećeš slične proizvode na isti fazon, proizvode koji ništa ne rade, čak šta više, oni sami nude slične Landing stranice kao što je ova od Artrovexa.

“Proizvoda” imaš mali milion. Pa tako recimo ako se uloguješ na Adcombo imaš npr Psorilaks. Tvrde da liječi psorijazu.

Ako klikneš na jedan od tih ponuđenih landing page linkova otvorićes ovaj sajt;

http://rtgfh.pro/azzuxjipmz/AxMpfBQnYKeU7lZ/?target=-7EBNQCgQAAAPZiwNcMQAFAQEREQoRCQoRDUIRDRIAAX9hZGNvbWJvATE&al=29126&ap=28346&esub=-7EBRQCgQf1Rzx4AED2YsDXDEzRTG6bjPGcb4BAAMPD_oDXBERChEJIhENQhENWgdubDEAAH9hZGNvbWJv_2EzMWMyYjc5AAM0YQ

Na tom sajtu nemaš ni jednu tačnu informaciju. Nepostojeći dermatolog. Lažni komentari. Nepostojeći kontakt. Sve ostalo je napisano da uvjeri naivnog kupca da je proizvod ok.

Znači uzmeš određenu sumu novca, zvizneš je na Adnow ili MediaVenus ili sličnu mrežu, staviš svoj affiliate link ili još bolje napraviš još bolji landing page i voila kreće preprodaja i postaješ affiliate ekspert.

Jel dovoljno?

1 Like

ljudi su zgrnuli milione na COD offerima

šta se radilo prije 2-3 godine sa carrier offerima po južnoj americi

mreže takvog tipa se pojavljuju na ozbiljnim affiliate konferencijama

skoro sve u affiliate marketingu je shady

2 Likeova

tak sam ja nabasao na euten kremu koja se pokazala cudotvornom za vise stvari od gljivica do bolnih zglobova… doduse nije jeftina al vrijedi…