Pozdrav kolege
Neki dan me admin foruma “obavijestio” da sam u zadnjih 365 dana na forumu bio 364 dana haha
Malo nevjerojatan podatak, ali mislim da se i ne treba čuditi… ovaj forum je pun pametnih, načitanih i ambicioznih ljudi. Gušt je biti dio ove priče.
Eh, došlo vrijeme (i ideja) da pokrenemo još jednu priču.
Uz to što sam na forumu svaki dan, poslovođa sam i “vlasnik” jedne tvornice namještaja.
Nekim svojim izračunima, iskustvom (itd.) zaključio sam da trebam proizvoditi što više ormara (po mjeri). Bilo bi idealno ako ova priča omogući da proizvodim samo ormare (po mjeri).
Btw, kako se zove čovjek koji je stručnjak za proizvodnju ormara?
Eh sad, zašto ovo pišem na geek (webmaster) forumu?
Zato što želim online projekt koji će prodavati ormare (po mjeri).
Kako bi dočarao ozbiljnost projekta: moja tvornica dnevno može izbaciti ormare u vrijednosti minimalno 30 000 kn.
Problem?
Nemam ideju, znanje, vrijeme ni novac da nekom odmah platim za pokrenutanje jedanog tako velikog i ozbiljanog projekta.
Tražim:
Tražim osobu (firmu) koja želi, može i ima dovoljno znanja za izraditi projekt (od weba na kojem bi ljudi crtali svoj ormar ili kupili gotovi primjerak, pa do marketinga) koji će u godinu-dvije-tri prodavati 20 000 - 50 000 kn dnevno.
Nudim:
Nudim sve osim velikih novaca unaprijed - nemam ih dovoljno za takav projekt.
Ako se javi netko sa stvarno dobrim projektom, a ne želi ići na proviziju nego novac unaprijed… i to se valjda može nekako riješiti (krediti, fondovi itd), ali radije bi išao u suradnje i provizije.
Meni se najviše sviđa ideja u kojoj bi onoj tko napravi projekt uzimao od mene proviziju po prodaji.
Primjera radi, tvornica dnevno izbaci 30 000 kn… provizija može biti (bubam, okvirno) 3 000 kn.
Tvornica izbaci 50 000 kn (moguće je), provizija iznosi preko 100 000 kn/mj.
Imaš ideju i rješenje, ali ne želiš to raditi i sudjelovati? Nema problema, masno plaćam ideju koja će na kraju zaživit.
Znam da na ovom forumu ima ljudi koji su sposobni napraviti tako nešto… javite se, dogovarat ćemo se