Otkrijte Novu Magiju SEO-a za 2024: Delite Svoje Savete i Trikove! 🌟

U 2024. godini, SEO pejzaž doživljava svoju transformaciju, a svi mi želimo biti na čelu te revolucije! Pozivam sve vas, stručnjaknje u optimizaciji pretraživača, da se pridružite diskusiji o najnovijim savetima i trikovima koji će ojačati naše veb sajtove i osvojiti top pozicije na Guglu! :smiling_face_with_three_hearts:

Da li ste otkrili nešto magično u svetu SEO-a? Da li ste primetili neku tajnu formulu za bolje rangiranje u 2024. godini? Ili možda imate savet koji bi mogao promeniti igru za sve nas? Bez obzira na to da li je u pitanju optimizacija sadržaja, istraživanje ključnih reči ili neki tajanstveni trik koji deluje kao čarolija, vaše iskustvo je dragoceno! :woman:

Prisustvujte ovoj čarobnoj diskusiji i zajedno ćemo otkriti najnovije tajne SEO-a koje će osigurati uspeh naših veb sajtova u 2024. godini.

Nestrpljivo očekujem vaše dragoceno savete ! :heart: :smiling_face_with_three_hearts: :heart: :smiling_face_with_three_hearts:

Chat GPT pisao smijem glavu dat’ :smiley::smiley::smiley:

2 Likeova

Gospodine totalno ste promašili temu ovog topica. Ne razumem, šta i da jeste pisao GPT, kome je to uopšte bitno ? Ako nemate šta konstruktivno da kažete, molim bez spamovanja teme. :woman: :kissing_heart:

Gdje je čepo? @c3po ziv li si?

1 Like

Profil cijeli je nekako lažni…

Pošto sam nova na ovom forumu, baš se pitam da li ovde ima administratora koji sprečavaju spamovanje topica. Vas trojica ste potpuno fulali temu ovog topica i tako ste ga uništili. Ne razumem kome je bitno da li je za pisanje topica koriščen GPT i da li je “profil lažni” šta god to značilo. Ne razumem razliku između pravog i lažnog profila na webmaster forumu, da smo na nekom sajtu za upoznavanje možda bi to i imalo nekog smisla, ali ovako…

I sada, pošto ste vas trojica izlečili svoj ego , sa ovim nerazumljivim i of topic komentarima, očekujem da ćete sada sa nama podeliti nešto korisno i konstruktivno što je vezano sa temu ovog topica. :kissing_heart: :woman:

Bok Hellas, hvala ti na pozivu. :slight_smile:
Dobro sam, dobro, sve je regularno. Aaaa… nisi me valjda zvao da pišem nešto ontopic ovdje? :smiley: Pa, kad je već tako…

Ne ne, ja se slažem da nije u pitanju ChatGPT, on barata malo bolje sa padežima i gramatikom, čak i hrvatskom, a sasvim sigurno zna da se Princess piše sa dva s. :smile: :o:

Princes Maja, kao princes krofna :bagel: , a ne Princess Maja kao princeza :woman: dakle nema greške, namerno je jedno s :rofl:

Tema otišla u potpuno krivi smjer :rofl:

Obično novi članovi dođu i traže pomoć i savjete vezano uz web.
Kod Maje to nije slučaj. Ona nam želi uvaljat nešto vezano uz SEO.

A posebno me iritiraju naslovi koji VRIŠTE SEO:
Otkrijte Novu Magiju SEO-a za 2024: Delite Svoje Savete i Trikove!

2 Likeova

Kao prvo ovo je pisao AI. Kao drugo, nikakve koristi - autorica teme je trebala navesti nesto sto ona primjenjuje pa bi se razvila korisna diskusija.

1 Like

Meni se cini @Amazonac ne napreduje, dzaba chatGPT

Čekaj dan-dva početi će nam uvaljivati ref linkove . :grinning:

Bavim se pisanjem za web pa sam baš došla ovdje vidjeti nove tips and tricks ali ništa od toga izgleda haha