Otvorene nagrade za najbolji tutorial

Kao što naslov kaže, od danas su otvorene nagrade za najbolji tutorial. Sudjelovati može svatko tko pošalje najmanje jedan članak u 2013. godini. Članak šaljete na portalu, odnosno početnoj stranici Webmajstori.net. Tema tutoriala može biti svašta, web dizajn, grafika, programiranje, Wordpress, Joomla, SEO, marketing, društvene mreže, web hosting, uglavnom sve što bi se moglo ticati jednog webmajstora.

Nagrada iznosi 1000kn za najbolji tutorial i 500kn za drugo runner up mjesto koje će glasovanjem odabrati moderatori foruma i ja. Nije neka cifra al’ eto, bolje išta nego ništa :slight_smile:

Jedini uvjet za valjanost natječaja je da se u 2013. godini pošalje i objavi najmanje 30 tutoriala. Podebljao sam riječ objavi jer će se objaviti samo oni tutoriali koji budu kvalitetni i dovoljno opširni. Preporučujem da tutorial sadrži najmanje 500 riječi s priloženim slikama i/ili videima te da gramatički bude većim dijelom ispravan. Tutorial mora biti ekskluzivno, svojim riječima napisan za Webmajstori.net portal. Ako kao izvor koristite druge portale, bili oni domaći ili strani, obavezno je navesti i njihove linkove.

Sretno! :slight_smile:

  • “te da gramatički bude veĆim dijelom ispravan” :stuck_out_tongue: :smiley:

lol, eto dobar primjer kako članak ne smije izgledati :smiley:

Eto sad znate i razlog zašto ja ne pišem tutoriale :slight_smile:

Obično prvo pošaljem post, pa ga tek onda po drugi put pročitam i uklonim eventualne greške, a s obzirom na to da je ovo zatvoreni dio foruma i da je odavno prošla ponoć, nisam očekivao da će netko od moderatora tako brzo primijetiti i prijaviti grešku :stuck_out_tongue:

Eto, sad smo odbili hrpu autora. :frowning:

večinu :frowning:

Da bi bilo zanimljivo, možda nekako reaktivirati člana zoki_ri (ako ga se netko sjeća)? :zub:


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact