Oznaka procitane/neprocitane teme

Pozdrav,

Odmah da kazem ne radi se o BUG-u nego vise o percepciji oznake procitane i neprocitane teme.
Ne znam da li nekog drugog buni, ali vrlo cesto pomislim da zvjezdice sa zuto-narandzastom bojom oznacavaju neprocitanu temu, odnosno asociraju me na neku upaljenu lampicu - logicku jedinicu, jednostavno mi skrecu pozornost.
Sa druge strane plave zvjezdice su nekako srasle sa bojama dizajna i uopste mi ne govore da bas te teme su one koje imaju neke novosti od moje posljednje posjete, nekako mi predstavljaju ugaseno stanje, logicku nulu :slight_smile:

Ne znam kako drugi dozivljavaju ove oznake i da li bi ih mijenjali :slight_smile:

Nisi prvi koji se potužio na to.

mislim da je to stvar navike…nekako sam se naučio na plave zvijezdice i čim dođem na forum samo njih tražim…

Mene je isto prije bunilo, tj. nije bunilo, nego mi je djelovalo neprirodno, sad sam navikao. Kao što bi navikao s vremenom i da se promjene boje.

Meni smeta što pročitam sve teme u podforumu, i izađem iz njega on i dalje svijetli da ima nepročitanih tema. Moram posebnim taktikama izlazit da bi mi pravilno prikazivalo :smiley:

Ma dalibore upravu si 100% al sta ces djaba to pises :slight_smile: Svi ce reci da su navikli ili nesto samo cu ti ja i jos par njih mozda reci da je to obicno s**nje i da treba stavit “procitane HLADNA plava boja” a ne procitane “žarulja zuta boja”, ako ne znaju to izmjenit ja cu evo djaba to uraditi :slight_smile:

Makar posla da to netko ne zna napraviti, već ne žele jer je stvar navike. Ja sam se također već navikao iako me isprva to bunilo, i sada bih se zapravo bunio kada bi došlo do izmjene po tom pitanju.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja