E vidiš, to ti fali da shvatiš.
I bez riječi interface, postojala je ta logika razvoja koju valja ispoštovati. I netko bez poznavanja riječi interface, mogao je razumjeti koja je problematika i kako treba postupiti da problematika bude zadovoljena.
A sad se vrati tamo gdje me pitaš što mi fali Dompdf-u i njegovoj sintaksi … pa fali upravo to, što ne može neki vanjski lib nametnuti mom programu koji će biti interface za pozivanje modula koji ispunjava takovu svrhu pretvorbe html-a u pdf.
Dompdf ima jednu sitnaksu, HTML2PS ima drugačiju, wkhtmltopdf ima opet drugačiju, i nakraj htmldoc ima opet drugačiju…a kako svi oni četvero odrađuju istu funkckionalnost pretvorbe html-a u pdf, ja svoj program ne želim vezati striktno niti uz jednog od njih, nego se želim šaltati po želji s jednog na drugog.
To će mi omogućiti interface…bilo izveden po tvojoj školskoj sintaksi ili po mom pristupu…dobit ću istu funkcionalnost. A ti koji si ponudio interface, post kasnije pitaš što fali da radim direktni poziv? ![]()
Pa eto to fali… fali interface koji si ponudio. ![]()
Koliko sam ja toga svjestan, potvrdit će tema koju sam davno još otvorio i pokušao to osvjestiti one koji toga nisu svjesni. Evo teme: Vue controller i generalno controlleri / warpperi
Doduše, ja to nisam nazvao interface nego warperi…i predstavio sam ih “zlata vrijedne”.
A koliko se sjećam, tvoje glavno mudrovanje u toj temi je bilo da nisu warperi nego wraperi. Pa eto…dobar ti je engleski, potvrđujem to. ![]()