Pasivna zarada - 5 velikih mitova za pogrešnu percepciju pasivne zarade

Originalna objava: Pasivna zarada - 5 velikih mitova za pogrešnu percepciju pasivne zarade

Zanima vas što je to pasivna zarada i kako možete zarađivati novac dok spavate? Je li potrebno uložiti puno novca i može li se zaista uspjeh ostvariti preko noći? Zašto jedna ideja nije dovoljna i treba li vam uopće neka unikatna ideja za uspjeh? Pasivna zarada je pojam koji se posljednjih godina sve češće spominje…

1 Like

Koliko sati dnevno radite na vašim digitalnim projektima?

  • Manje od 2 sata dnevno
  • Od 2 do 6 sati dnevno
  • Više od 6 sati dnevno

0 glasaći

Onaj sto donosi 90% zarade je 10-15 sati mjesecno… a puno radno vrijeme na ovo sto donosi “sicu”, al s ciljem pravljenja neceg sto ce kasnije pasivno donosti pare bez nekog truda i rada

3 Likeova

Tako je i kod mene, ono što mi donosi najveću zaradu potrebno je samo održavati i to ne odnosi puno vremena ali opet u prosjeku radim preko 6 sati dnevno od čega većina ode na razvijanje novih projekata.

3 Likeova

Salžem se sa ovom konstatacijom .Ovo je istina! Kažu: " Dobra i i splainrana organizacija je pola obavljenog posla" U ovom slučaju relizacija ideje.

Voleobih da naletim na neki sajt (da ga eventualno kupim ) gde ne moram mnogo da se bakćem s njim mnogo (ono pasivno zarada) da kapa pomalo na dnevnom nivou.

Affiliate sajtovi su dobar način pasivne zarade tako sam mislio da pravim jedan, ali odustao sam. Jer za Srbiju neki affiliate programi i platforme nemaju isplate ili su komplikovane za isplate

Pa za Srbiju svakako ne, kao ni za Hrvatsku, ali za sajtove na engleskom ovo odlično funkcionira.

1 Like

Ne nisam mislio praviti affilate sajt na srpskom jeziku. Nego su isplate za Srbiju (rezidente) na nekim platformama nisu dosptupne, to jest,nemaju ih ili su isplate na čekove a ti čekovi dok se ne unovče ovde u Srbiji .“Lipši magarče dok trava naraste” :stuck_out_tongue:

Koji je onda smisao ili cilj ili gorivo koje te tjera dalje iako imas dovoljno(pretpostavljam da imas valjda dovoljno)?

Je li ima kraj kada bi stao s novim projektima te zivio od toga sto imas?

A otvaranje firme u inozemstvu pa od tamo primati zaradu?

Za nešto “sitno” ako mogu tako da kažem se ne isplati Ovde u Srbiji tek to je problem “prilv sredstava preko interneta ili iz druge države”. Jer tu onda nastupa otimačina tvoje zarade kroz razno razne namete, poreze takse. Prosto otimačina

Ja pre 7-8god kad sam razvijao većinu jakih sajtova, tada sam radio oko 15 sati dnevno. Poslednje 2god nisam radio ni 1h dnevno konkretno na sajtovima.

Sada su pokrenuti novi sajtovi posle 2god pauze pa sad radim oko 5-6h dnevno jer me beba kolje sa distrakcijom po ceo dan, inače bih radio dosta više :slight_smile:

2 Likeova