Payoneer i Patreon - brzina isplate?

Da li netko možda zna koliko brzo ide isplata sa Patreona na Payoneer?

Konkretno, zanima me ako netko sada uplati neki iznos preko Patreona, recimo sa kartice, da li je to na Patreonu odmah dostupno za withdrawal na Payoneer?
Ako da, koliko se onda čeka da sjedne na Payoneer? Ako ne, nakon koliko vremena je dostupno za withdrawal?

Otvorio sam novi Payoneer i trebam primiti neku uplatu na njega, onda sa njega poslati uplatu nekom drugom na Payoneer. Da bih poslao na neki drugi Payoneer traže me da prvo primim uplatu od nekog partnera. Fiverr se čeka par dana, pa bih probao sa Patreonom tako da sam uplatim na Patreon sa kartice, pa to povučem na Payoneer. Ali to mi igra samo ako se može sve odraditi kroz dan ili max dva.
Ako ne, jel ima netko ideju od kojeg Payoneer partnera mogu dobiti odmah isplatu? (ne radim Amazon i sl., ali otvorio bih account bilo gdje ako si mogu sam uplatiti nešto pa odmah bez čekanja povući na Payoneer i da to sjedne odmah idući dan).

Nisam siguran al cini mi se upwork da je partner sa payoneerom. Ne znam jel isplacuju odmah

Je, partneri su. Samo bih htio naći neke koji provjereno šalju novac na Payoneer ako treba (ako napraviš odmah withdrawal) i isti dan kada je primljen. Znači da nema “pending authorization” sranja itd.

Treba mi to čisto zato da mi Payoneer omogući da pošaljem uplatu sa Payoneera na Payoneer, a to uvjetuju time da se prvo treba dobiti bar jedna uplata na Payoneer od nekog njihovog partnera (Upwork, Fiverr, Patreon itd).

Počeo sam tražiti drugo rješenje, ali ako netko zna preko kojeg “partnera” se može povući na Payoneer odmah nakon primitka neka samo napiše :slight_smile: