Payoneer i poslovni račun

Da li je netko radio kao firma preko payoneer-a? Pretpostavljam da otvorim bez problema, ali me zanima kako to sa racunovodstvom povezati?

1 Like

Čisto onak, balkanski, a zakaj bi to uopće napravio? :slight_smile:

1 Like

To i mene zanima. Ako npr zelis otvorit obrt i primat pare od npr Amazona koji jedino na Payoneer salje pare, pa onda ti s Payoneera povuces na svoj poslovni racun. Taj dio je jednostavan ali kako to knjigovodstveno rijesit posto iznos koji ti Amazon isplati nije isti kao iznos koji primis na racun posto ti Payoneer jos uzme naknade pa konverzija u kn.

Pa kao sto @Monika.B kaze ima kombinacija. Neke tvrtke imaju uhodan posao preko payoneera i rade samo iskljucivo tako, a ti se moras prilagodit ako zelis radit s njima…

1 Like

pozdrav ljudi

imam pitanje, nemam trenutno para na payoneeru a trebao bih nekome platiti nešto preko payoneera, tako da sada ovu isplatu sa popadsa hoću da isplatim na svoj payoneer … prilikom isplate na payoneer imam opciju za debitnu karticu i za bankovni transfer … koju opciju da izaberem da bih mogao kasnije poslati čovjeku pare sa svog na njegov payoneer račun?

Bez%20naslova1